Het is eigenlijk één grote snoepwinkel en niet alleen voor zoetekauwen

Een nieuwe naam, nieuwe huisstijl, een nieuwe website én webwinkel; BOMMEL & BOMMEL delicatessen in Barendrecht timmert flink aan de weg. Op termijn dromen Dineke en Marc van Bommel zelfs van eigen BOMMEL & BOMMEL winkels.

 

Het is eigenlijk één grote snoepwinkel en niet alleen voor zoetekauwen. Bij BOMMEL & BOMMEL delicatessen bestel je online de lekkerste confituren, koekjes en chocolade, maar ook olijfolie, zout, chips en vis in prachtig vormgegeven blikjes. Marc van Bommel: ‘Doordat de trend is meer online te kopen, willen we met onze website faciliteren, inspireren en onze klanten laten genieten van onze lekkernijen. Dat doen we met een uitgebreid assortiment hoogwaardige delicatessen. Voor extra inspiratie zijn er recepten en is er de Delicatessenbijbel, waarin we het verhaal achter onze producenten vertellen.’

Lekkernijen met een verhaal
Het assortiment van BOMMEL & BOMMEL delicatessen kenmerkt zich door authenticiteit, kwaliteit en een aantrekkelijke uitstraling. Dineke van Bommel: ‘Onze leveranciers zijn bijna allemaal familiebedrijven die ambachtelijk werken en oog hebben voor detail. Onze producten zijn puur, vrijwel nooit op grote schaal verkrijgbaar, zien er aantrekkelijk uit en hebben een verhaal. Van vrijwel alle merken zijn we exclusief importeur in Nederland en vaak ook in België.’

Winkel Betjeman _ Barton Aert vd Goesstraat (5) Winkel Betjeman _ Barton Aert vd Goesstraat (6) Winkel Betjeman _ Barton Aert vd Goesstraat (3) Marc _ Dineke van Bommel Winkel Betjeman _ Barton Aert vd Goesstraat (4) _FRK1475 Winkel Betjeman _ Barton Denneweg (1) BOMMEL _ BOMMEL showroom groothandel (1) Winkel Betjeman _ Barton Denneweg (3) BOMMEL _ BOMMEL showroom groothandel (2) Winkel Betjeman _ Barton Denneweg (2)

Zeer divers assortiment
Dineke licht de naamsverandering toe. ‘In 2012 zijn we Bommels Conserven gestart, dat sindsdien een grote vlucht heeft genomen. We leveren onze delicatessen aan zo’n vijfhonderd klanten in de retail en horeca in Nederland en België en via de website ook aan de consument. In de loop der jaren is ons assortiment zoveel breder geworden dan alleen conserven, dat de oude naam niet langer de lading dekte. En met de uitbreiding in 2018 met de Franse theegroothandel Betjeman & Barton, inclusief de twee gelijknamige theewinkels in Den Haag, is ons assortiment nog diverser geworden.’ 

En het ondernemersechtpaar heeft nóg meer plannen. Marc: ‘De website wordt steeds meer een lifestyle-platform, waar we in een later stadium ook serviesgoed en bestek aan gaan toevoegen. Op langere termijn hebben we de ambitie om eigen BOMMEL & BOMMEL-winkels te openen die niet alleen de consument bedienen, maar ook een showroom zijn voor onze business-to-business-klanten.’

 

Theewinkels Betjeman & Barton
De twee Betjeman & Barton theewinkels, aan de Denneweg en de Aert van der Goesstraat in Den Haag, zijn onlangs prachtig verbouwd. Marc van Bommel: “Beide winkels zijn getransformeerd tot een pilot store voor onze producten en vormen een smakelijke inspiratiebron voor onze klanten.’ Er worden meer dan 200 soorten thee verkocht, natuurlijk de BOMMEL & BOMMEL delicatessen, alsook serviezen van o.a. Emma Bridgewater en Mateus.

BOMMEL & BOMMEL delicatessen
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
www.bommelenbommel.nl/
info@bommelenbommel.nl
T: 0180 - 46 52 55 

Geschreven op

Naar het overzicht

De grote zus van...

Soms wordt een tweede zaak ‘het zusje van’ genoemd, ‘maar in ons geval is het kleine zusje uitgegroeid tot volwaardige en zelfstandige zus... Lees meer »

Genot voor álle zintuigen

Het zijn niet alleen de verfijnde culinaire gerechten, maar juist de totaalbeleving die restaurant Novité in Son biedt, die liefhebbers... Lees meer »

Patissiers van Tummers, uit Heemstede, winnen Gouden en Bronzen Gard 2021

Nick Banus, patissier bij Patisserie Tummers uit Heemstede, heeft de Gouden Gard 2021 gewonnen. Nick’s showtafel stond in het teken van... Lees meer »

De Kaaskampanje van Haarlem

‘Iedereen verwennen met de lekkerste producten’, dat was de missie van Tim van Laar toen hij in 2017 zijn kaaszaak begon in hartje Haarlem.... Lees meer »

Boulangerie Oscar

Bij Oscar gaan wij voor het best haalbare. Of het nu gaat om de selectie van de ingrediënten, de ambachtelijke productie, of de versheid... Lees meer »

Het is eigenlijk één grote snoepwinkel en niet alleen voor zoetekauwen

Een nieuwe naam, nieuwe huisstijl, een nieuwe website én webwinkel; BOMMEL & BOMMEL delicatessen in Barendrecht timmert flink aan de weg.... Lees meer »

De lekkerste olijfolie in de mooiste flessen

‘Ik ben als kind in een ketel met olijfolie gevallen. Anders kan ik mijn fascinatie voor dit vloeibare goud niet verklaren’, aldus Nico... Lees meer »

Culinair & Creatief

Restaurant 273 is een nieuw culinair restaurant, dat haar deuren opent in het centrum van Utrecht. Chef-kok én eigenaar Tommy den Hartog... Lees meer »

Frisse wind bij De Bokkedoorns

Sinds maart wordt de keukenbrigade van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in de Noord-Hollandse duinen aangevoerd door Roy Eijkelkamp.... Lees meer »

High-end restaurant in Rotterdam Marriott

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opende enkele maanden geleden de deuren van zijn eigen high-end restaurant... Lees meer »