Bucuti & Tara Beach Resort geliefd en geprezen

Het Arubaanse resort wint vier 2020 Traveler’s Choice Best of the Best Awards.

Het perfectioneren van de meest romantische vakantie in het Caribisch gebied
Op het kosmopolitische Aruba heeft Bucuti & Tara op het breedste deel van het witte poederstrand Eagle Beach een unieke locatie. Een ambiance van romantiek en rust vult de lucht en de ontspannen luxe omarmt u.
De natuurlijke omgeving van het resort - wit zand dat in turquoise water overloopt, wuivende palmen en overvloedige zonneschijn - lokt dagelijks ‘dushis’ (Papiamento voor "geliefden") uit gemiddeld 25 verschillende landen wereldwijd.

   

Vanaf het moment dat u reserveert, begint uw persoonlijke conciërge met het helpen voorbereiden van een ultiem romantische vakantie. De conciërge bereidt de aankomst voor, zorgt op de hoogte te zijn van uw voorkeuren en stelt aan de hand hiervan het programma samen. Het conciërgeteam biedt verschillende activiteiten en u kunt genieten van een romantische zonsondergang aan boord van een privé-jacht, geven een moderne draai aan een klassieke picknick, organiseren een filmavond onder een schitterende sterrenhemel of regelen een diner bij maanlicht in een privé-cabana met eigen personeel. De conciërges kunnen ieder aspect van het verblijf voor u exclusief maken, zoals een VIP-aankomst en vertrek op de luchthaven, wellness-belevingen als een gezamenlijke bootcamp op het strand of een privé-yogales van één van Aruba’s top-yogi of een romantisch samenzijn terwijl de beach butler service ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. 

Het populaire adults-only resort biedt elke gast de ruimte, zowel binnen als buiten. Social distancing is hier geen probleem. Gasten hoeven niet in te checken bij een traditionele receptie. Hun persoonlijke conciërge begroet ze bij de ingang en begeleidt ze naar de accommodatie waar middels een iPad ingecheckt kan worden. De stelletjes ontspannen zich in een mondaine omgeving en aan het rustige strand van Bucuti. Gegarandeerd luxe ligstoelen zijn gekoppeld en omgeven door 8 meter strand om de privacy te waarborgen. Dus nooit rennen voor een stoel, maar tijd genoeg om te genieten van elkaar.

   

Bucuti & Tara: de meest gezonde en veilige vakantie in het Caribisch gebied
Als het meest gecertificeerde eco-hotel in de regio heeft Bucuti al lang een verhoogd bewustzijn voor de gezondheid en veiligheid van zowel haar gasten als de planeet. De nieuwe COVID-19 veiligheidsprotocollen zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van het Center for Disease Control, aanbevelingen van de World Health Organization en persoonlijke evaluaties door ICU (intensive care unit) artsen en verpleegkundigen die dit voorjaar voor een verblijf gastvrij zijn ontvangen door Bucuti & Tara.

Met de nieuwe touch-free policy gecombineerd met een verbeterde ziekenzorg, high-tech gezondheidsprotocollen en Aruba’s Health & Happiness Code kunnen gasten vol vertrouwen ontspannen in de vakantie-modus.
 

Ga voor meer informatie naar Bucuti.com.

Naar het overzicht

Ondanks corona forse toename binnenlandse trips

luxe-uitjes en -vakantie erg populair Het aantal Nederlandse vakantiegangers dat in juli 2020 een stedentrip maakte, is vergeleken bij dezelfde... Lees meer »

Bucuti & Tara Beach Resort geliefd en geprezen

Het Arubaanse resort wint vier 2020 Traveler’s Choice Best of the Best Awards. Het perfectioneren van de meest romantische vakantie in het... Lees meer »

Geniet deze zomer van de ultieme vakantie in eigen land

Vakantie is pas echt vakantie als je zorgeloos kan genieten. En daar hoeven we gelukkig de halve wereld niet voor af te reizen. Hoeveel... Lees meer »

Shop Local: boek uw reis bij een reiswinkel bij u in de buurt

De zomervakantie zit er weer in: veel Europese grenzen per 15 juni weer open Reisbrancheorganisatie ANVR is op zich blij met de boodschap... Lees meer »

Sunweb biedt haar reizigers als eerste een prijsgarantie met een coronavoucher

Reizigers hoeven zich bij Sunweb geen zorgen te maken. De reisorganisatie belooft met een prijsgarantie dat getroffen vakantiegangers binnen... Lees meer »

Avontuurlijk Botswana

In het hart van zuidelijk Afrika, ingesloten tussen Namibië, Zuid-Afrika, Zambia en Zimbabwe, ligt Botswana. Een land met een grote verscheidenheid... Lees meer »

Lorraine en Champagne & Ardenne bol van festiviteiten

Deze zomer staan de Noord-Franse regio’s Lorraine, Champagne & Ardenne bol van de festiviteiten die een vakantie daar tot een nog groter... Lees meer »

Magische feestdagen in Las Vegas

Las Vegas omarmt de winter en de feestdagen. De hele stad is in december versierd met de mooiste kerstdecoraties en omgetoverd tot een winterwonderland;... Lees meer »

Stad van de maand januari: Barcelona

Het mag dan hartje winter zijn, een bezoek aan Barcelona kan altijd! Eén van de grootste voordelen aan deze stad is natuurlijk het klimaat.... Lees meer »

Eindeloze mogelijkheden met Jambo Safari Club

Over Afrika kunnen wij slechts in superlatieven spreken: de kleuren zijn intens, de ruimte is oneindig en het licht is onbeschrijfelijk.... Lees meer »