Schaap & Citroen

Schaap en Citroen Juweliers
Het juweliershuis Schaap en Citroen is al vele decennia een gerenommeerd adres in Nederland voor sieraden, diamanten en horloges. De families Schaap en Citroen zijn daarmee al meer dan 130 jaar een nationaal begrip binnen de exclusieve sieraden en horloges. Het verhaal begon met twee gepassioneerde families; met juwelierszaken die na jaren van overnames en fusies uiteindelijk weer terecht kwamen waar ze thuishoren: bij een familie met een rijke juwelierstraditie.

Strong Together
Als familiebedrijf hecht Schaap en Citroen Juweliers grote waarde aan verbinding. Dit komt tot uiting in de STRONG TOGETHER campagne, waarbij de sterke banden met verschillende merken worden vertaald naar onze juweliershuizen. Deze banden uiten zich zowel in Schaap en Citroen haar eigen sieradencollectie als in de collecties van onder andere in de sieraden van de iconische merken Pomellato, Marco Bicego, Fope, dinh van en meer.

Panerai
Het verhaal van Panerai begon in 1860 in de ‘Ponte alle Grazi’. In 1916 kwam het merk met een patent voor de Radiomir, een horloge dat ontworpen werd voor en moest voldoen aan de uiterst strenge eisen van de Italiaanse koninklijke marine. Dit patent heeft de basis gevormd voor het DNA van Panerai. De iconische vormen van de kast en het functionele design van de eerste Radiomir zijn terug te vinden in alle collecties van Panerai: de Radiomir, de Luminor en de Submersible.

Breitling
Sinds 1884 creëert Breitling innovatieve chronometers die wereldberoemd zijn om hun kwaliteit, precisie en prestaties. De horloges van Breitling kenmerken zich door de iconische ontwerpen en werken als betrouwbare instrumenten voor professionals. Denk hierbij aan de Premier, de Chronomat en de Navitimer.

IWC Schaffhausen
IWC Schaffhausen vertaalt traditie, moderne techniek en vooruitstrevende designs naadloos naar elke collectie. De collectie van IWC bestaat uit de Pilot’s Watch, de Portugieser, de Portofino, de Ingenieur, de Aqua Timer en de Da Vinci. Ieder van deze IWC-collecties is bedacht met een bepaalde functionaliteit in gedachten, waardoor de vorm van ieder horloge uniek is.

www.schaapcitroen.nl

 

<<< terug naar pagina Luxury Event bij Jaguar Land Rover-dealer Mossel Groningen