Museadeuren mogen vanaf 1 juni weer open!

Tijdens zijn persconferentie woensdag heeft premier Mark Rutte laten weten dat de musea vanaf maandag 1 juni de deuren weer mogen openen. Dan kun je eindelijk genieten van onze twee nieuwe tentoonstellingen: De tragische reisen 65 jaar Bloemenmeisjes. Achter de schermen zijn we al druk bezig om dit zo verantwoord en veilig mogelijk te laten gebeuren. We zien je graag zo snel mogelijk op of na 1 juni.

In deze week van Nationale Dodenherdenking en Bevrijdingsdag, staan wij extra stil bij de slachtoffers en nabestaanden van een tragische reis. Bekijk de compilatie video gemaakt door de documentairemaker van de film die op de expositie te zien is. Vanaf de heropening op 1 juni kun je, naast de indrukwekkende verhalen en schilderijen van Henk Pander over de Tweede Wereldoorlog in Haarlem, de hele documentaire bij ons zien. Speciaal voor de tentoonstelling gemaakt door filmmaker Erik Willems en Peter Pander, broer van Henk. Over een verhaal dat niet vergeten mag worden.

  

Stadsbrand Geloof Armoede
De stadsbrand Het geloof Een doorzicht naar de armoede
Onderwijs Sport Muziek
Onderwijs Sport Muziek

 

Naar het overzicht

Museadeuren mogen vanaf 1 juni weer open!

Tijdens zijn persconferentie woensdag heeft premier Mark Rutte laten weten dat de musea vanaf maandag 1 juni de deuren weer mogen openen.... Lees meer »

Maandag start de Nationale Museumweek (20-26 april) - in digitale vorm!

EEN GEZAMENLIJK EERBETOON AAN 75 JAAR CULTURELE VRIJHEID Amsterdam 19 april 2020 – Maandag 20 april start de zesde Nationale Museumweek.... Lees meer »