Hello good mood

De modecollecties voor zomer 2023 gaan vrijwel allemaal over het brengen van positiviteit en vreugde door middel van vrolijke tinten en patronen. Met krachtige kleuren en speelse volumes proberen ontwerpers het ultieme zomergevoel te vangen. 

En het werkt, want wie wordt er nu niet blij van dat aanstekelijke optimisme?

Samenstelling: Natasja Admiraal

Mediterrane sfeer
Van laagjes voor de prille lente tot luchtige tops en jurken voor zonnige dagen. Modemerken trakteren ons dit seizoen op kleurrijke looks die een mediterrane sfeer ademen. Invloeden uit de seventies en eighties zijn nooit ver weg, eigentijds gemixt in een spel van volumes. Statementpakken in felle kleuren blijven favoriet. Luxe manifesteert zich dit seizoen ook in de details: zo is een kleurrijke blazer voorzien van een gebloemde voering die bij het oprollen van de mouwen zichtbaar wordt. Breedgerande hoeden zijn must-have accessoires, naast handtassen en sjaals die qua kleur en print matchen met de rest van de outfit. 

Opbeurende kleuren 
Bij zonnig weer hoort veel kleur. We kunnen immers allemaal wel wat positiviteit gebruiken na een lange en donkere winter, nietwaar? Limegroen is de meest opvallende trendkleur van het seizoen, maar ook oranje, warm geel en lavendelpaars zien we terug in allerlei variaties. Zomerse crème- en zandtinten hebben eveneens een belangrijke plaats in de kleurenkaart. Zachtblauw zien we terug in de vorm van gebleekt denim en luchtige linnen items. De perfecte kledingstukken om te dragen op lange, zwoele zomerdagen.

Geschreven op

Naar het overzicht

Paradijs voor shopliefhebbers

In het Rotterdamse Hillegersberg is het charmant shoppen. Het winkelhart in de driehoek Bergse Dorpsstraat-Weissenbruchlaan-Streksingel... Lees meer »

Feel good mode

In modedorp Haren is in het gezellige winkelhart de sfeervolle en exclusieve modeboutique Private Style te vinden. Eigenares Stien Brouwer... Lees meer »

Fifth Avenue Fashion

Kom winkelen bij Fifth Avenue Fashion in Enkhuizen! Niet iedereen staat er bij stil maar je leuk kleden, je haar in model en een klein beetje... Lees meer »

Hello good mood

De modecollecties voor zomer 2023 gaan vrijwel allemaal over het brengen van positiviteit en vreugde door middel van vrolijke tinten en... Lees meer »

Regenboog aan kleuren

Geef je zomergarderobe een vleugje fun met strepen in alle kleuren van de regenboog en een grapje hier en daar. Om spontaan vrolijk van... Lees meer »

Frank Lyman nieuw design

Frank Lyman met internationaal design uit Canada Na een vooraanstaande carrière in de mode-industrie, variërend van Sales Director tot President... Lees meer »

Kleding waar je blij van wordt

Mull Castricum heeft een opfrisbeurt gehad en de vrolijk gekleurde kledingcollectie voor deze lente en zomer straalt je tegemoet. Marco... Lees meer »

Mix & Match

Ommen is een pittoresk en gezellig stadje aan de Vecht in het hart van Overijssel, omringd door prachtige natuur. Hier vindt u een boetiek... Lees meer »

Net even anders

Langere dagen en hogere temperaturen. Het voorjaar is begonnen en de zomer staat voor de deur. Het belooft bij herenkledingzaak Androesja... Lees meer »

Oneindig combineren

Voor hoogstaand en chique shopplezier is de charmante Verwersstraat in het oude centrum van ’s-Hertogenbosch the place to be. In het imposante... Lees meer »