Dé trends van het seizoen

Androesja is een herenkledingzaak in hartje binnenstad van Groningen. Eigenaar Androesja Vermaning verheugt zich op het najaar/winterseizoen dat dit jaar vele nieuwe trends kent.

Zo is het klassieke Corduroy terug in het modebeeld. Een super retro stof maar, door de eenvoud makkelijk te combineren met elke stijl. Ook het ribfluweel gaat al decennia mee en speelt in deze najaarscollectie een prominente rol. Daarnaast neemt ‘layering’ in populariteit toe. Bruin, beige en gebroken wit zijn kleuren die we veelvuldig gaan zien. Ook de basics lichtgrijs en donkergroen zullen het straatbeeld vullen. Tenslotte speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. Meer en meer merken kiezen voor organisch katoen en bamboe. Ook wollen truien zijn weer helemaal hot. Ideaal om de verwarming een standje lager te zetten in deze tijd, toch?

Het overshirt  
Vanwege het wisselende weerpatroon in Nederland is het dragen van de juiste kleding in dit jaargetijde soms een uitdaging. Waar het de ene dag regent, staat de volgende dag de zon weer hoog aan de hemel. Hoe stem je je outfit hierop af? De volgende nieuwe trend biedt uitkomst. Het overshirt kan gedragen worden als jas op een prachtige herfstdag, maar leent zich ook prima voor de wat koudere regenachtige dagen. Draag het overshirt eens open over een mooie wollen trui voor een nonchalante, casual look. Of draag hem met een formeel overhemd eronder om de look wat zakelijker te maken.

Tweestrijd
Bij de jassen zien we een duidelijke strijd tussen twee populaire modellen. Aan de ene kant de gewatteerde jassen in basic kleuren, die perfect te combineren zijn op elke outfit. Aan de andere kant de chique mantels van Italiaanse makelaardij. De favoriet? Als je het ons vraagt zijn het gelijkwaardige tegenstanders. Allebei maar doen dus? 

Schoenen
De trends op schoenengebied kennen ook een duidelijke splitsing. Favoriet zijn de traditionele veterschoen en loafer. Daarmee style je als man je outfit altijd goed af. De tegenpool in het modebeeld is de hoge sneaker. Een knipoog naar retro, maar tegelijk helemaal van nu. Ten slotte omarmt deze najaarscollectie de zogeheten ‘gorpcore-trend’. Deze mixt outdoor kledij perfect met een herfstige casual look. Voornamelijk boots en schoenen met dikke zolen gaan we terugzien. Van koude voeten dus geen sprake. Benieuwd naar de nieuwste collectie? Ons gepassioneerde en ervaren team staat voor u klaar!

 

BRUGSTRAAT 7 • GRONINGEN
T 050 312 5015 • WWW.ANDROESJA.NL

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Mix it up

Stijlvol en comfortabel gaan hand in hand in herfst-wintercollecties voor mannen. Een grote trend is het combineren van verschillende stijlen... Lees meer »

Viva volume

De modetrends voor winter 2022 staan in het teken van oversized volumes. Van wijde broeken tot grote jassen: het slimfit tijdperk is definitief... Lees meer »

Dé trends van het seizoen

Androesja is een herenkledingzaak in hartje binnenstad van Groningen. Eigenaar Androesja Vermaning verheugt zich op het najaar/winterseizoen... Lees meer »

Elegance is an attitude

Grenzeloos, dat is Ameya in Assen. Eigenaresse Jacqueline Barree presenteert een eigen stijl en mix van bekende en onbekende, duurzame merken... Lees meer »

Ode aan De Stijl

Geïnspireerd door Nederland, en in het bijzonder door kunstbeweging De Stijl, bundelden schoenenontwerper Amber Ambrose Aurèle en modeontwerper... Lees meer »

DRESSING UP: HET MAG WEER

De lockdown is voorbij. Mag die joggingbroek dan - eindelijk - uit? Absoluut, zegt Marco van Hall van Mull Castricum. ‘We gaan van ‘dressing... Lees meer »

Mode pagina's vrouwen

Tijd om de wereld opnieuw te ontdekken! De voorjaarscollecties zien er een stuk luchtiger, nostalgischer en feestelijker uit dan de afgelopen... Lees meer »

De vijf vieren

Soms kijkt ze om zich heen en vindt ze het nog steeds onwerkelijk dat het allemaal van haar is. Vijf jaar geleden nam ze samen met haar... Lees meer »

Mannen mode

We gaan weer terug naar het normale leven en dat is aan alles voelbaar. Dit voorjaar hebben we meer dan ooit behoefte aan een veelzijdige... Lees meer »

Great Britain

Voor liefhebbers van hoogwaardige Britse automerken is Klaas & Terlouw in Enter een befaamd adres. Hun gesoigneerde vestiging aan de snelweg... Lees meer »