SUV of the seas

Zo omschrijft ontwerpbureau Vripack uit Sneek het 24 meter lange explorer-jacht Rock. Het superjacht is een creatie van senior-designer Robin de Vries. De bouw vond plaats op een werf in Turkije. Volgens Vripack biedt de Rock tientallen procenten meer binnen- en buitenruimte biedt dan een gemiddeld ander jacht van vergelijkbare grootte. De romp heeft een hoge, rechte boeg voor optimale vaart in ruwe zee, terwijl het achterschip laag gehouden is om gemakkelijk toegang tot het water te hebben. Lastigste opdracht voor Robin de Vries was om een jacht te ontwerpen met een krachtige en toch ‘sex appeal’ uitstraling. Uiteraard is het weelderige interieur van alle gemakken voorzien. De twee motoren met een vermogen van 1000 pk zorgen voor een top van 16 knopen.

Vripack - ROCK - 14 Vripack - ROCK - 3 Vripack - ROCK - 2

www.vripack.com

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Een culinair paradijs

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ‘One... Lees meer »

Lime time

Knallend en opvallend. Limoengroen is dé kleur waar je dit seizoen indruk mee maakt: energiek, verfrissend en op en top zomers. Samenstelling:... Lees meer »

Natuurlijke gloed

Creëer een moment voor jezelf met deze fijne verzorgingsproducten. Een stralende look bereik je immers niet zomaar: daar moet je wél wat... Lees meer »

Look sharp

Hoe kom je smart casual voor de dag? Combineer sportieve kledingstukken met zorgvuldig uitgekozen accessoires voor een semi-nette stijl.... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

Nooit tijd genoeg

Wybe van der Gang maakt zijn horloges zoals Porsche zijn auto’s bouwt: industriële normen in het hele proces van ontwerp tot productie,... Lees meer »

Programma Tall Ships Races Harlingen

Harlingen is er klaar voor. Op donderdagmorgen 14 juli verwelkomen tienduizenden mensen veertig schitterende tallships. De traditionele... Lees meer »

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Varende vakantievilla's

Elke paar dagen wakker worden met een ander uitzicht. Op de ene ochtend de vogels horen fluiten in een natuurgebied en een andere avond... Lees meer »

Project 54; een revolutionair nieuw jacht

Met de aankondiging van ‘Project 54’ maakte Super Lauwersmeer vorig jaar bekend met een revolutionair nieuw jacht op de markt te komen.... Lees meer »