SUV of the seas

Zo omschrijft ontwerpbureau Vripack uit Sneek het 24 meter lange explorer-jacht Rock. Het superjacht is een creatie van senior-designer Robin de Vries. De bouw vond plaats op een werf in Turkije. Volgens Vripack biedt de Rock tientallen procenten meer binnen- en buitenruimte biedt dan een gemiddeld ander jacht van vergelijkbare grootte. De romp heeft een hoge, rechte boeg voor optimale vaart in ruwe zee, terwijl het achterschip laag gehouden is om gemakkelijk toegang tot het water te hebben. Lastigste opdracht voor Robin de Vries was om een jacht te ontwerpen met een krachtige en toch ‘sex appeal’ uitstraling. Uiteraard is het weelderige interieur van alle gemakken voorzien. De twee motoren met een vermogen van 1000 pk zorgen voor een top van 16 knopen.

Vripack - ROCK - 2 Vripack - ROCK - 14 Vripack - ROCK - 3

www.vripack.com

 

Geschreven op

Naar het overzicht

Varende vakantievilla's

Elke paar dagen wakker worden met een ander uitzicht. Op de ene ochtend de vogels horen fluiten in een natuurgebied en een andere avond... Lees meer »

Project 54; een revolutionair nieuw jacht

Met de aankondiging van ‘Project 54’ maakte Super Lauwersmeer vorig jaar bekend met een revolutionair nieuw jacht op de markt te komen.... Lees meer »

Watersporter in hart en nieren

Varen zit René Smits in het bloed. Na een carrière in de financiële wereld sprong hij tien jaar geleden in het diepe en begon Smits Jachtmakelaardij.... Lees meer »

Bron Jewelry: City Garden

Steden zijn niet meer wat ze geweest zijn… En dat is maar goed ook! Stadsbewoners laten in toenemende mate de natuur binnen en dat zorgt... Lees meer »

Jarrèl Exclusive Jewelry presenteert Lucca collectie

Jarrèl Exclusive Jewelry is een uniek merk met een al even uniek verhaal dat teruggaat tot 1974, toen de oprichtster van Jarrèl besloot... Lees meer »

Super Lauwersmeer bootshow op de werf

Nu de HISWA te Water is geannuleerd organiseert Super Lauwersmeer haar eigen bootshow. Van 1 – 4 september openen wij de deuren van onze... Lees meer »

Zilver.nl: Voor al uw persoonlijke cadeaus!

Prachtige ringen van Christian Bauer in geelgoud en witgoud met briljanten. Prijzen vanaf €1195,= Combineer zoals je wilt met horloge, stenen,... Lees meer »

Vrijheid en luxe op het water

Watersportliefhebber René Smits voelt zich in de jachtmakelaardij als een vis in het water. Een markt die snel groeit. ‘Juist nú zijn mensen... Lees meer »

‘Pursuit of Happiness’

Met de Discovery 47 OC ‘Pursuit of Happiness’ - die Super Lauwersmeer net voor de zomer van 2020 afleverde – laten wij wederom zien hoe... Lees meer »

Betaalbare kwaliteit

In Alkmaar is Ynter al jaren een begrip. De specialist in audio en video van het Deense merk Bang & Olufsen, bouwde daar een mooie kring... Lees meer »