Super Lauwersmeer bootshow op de werf

Nu de HISWA te Water is geannuleerd organiseert Super Lauwersmeer haar eigen bootshow. Van 1 – 4 september openen wij de deuren van onze werf voor u en geven wij u de kans aan boord te stappen van de jachten zoals die op de HISWA te Water zouden liggen.

Wij keken er naar uit om u in Lelystad tijdens de HISWA te Water weer aan boord te mogen verwelkomen van twee van onze prachtige Discovery’s. Helaas gaat het evenement niet door, maar daarom bieden wij u wel een alternatief met onze eigen bootshow.


Op woensdag 1, donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 september openen wij de deuren van onze werf. Wij geven u daarmee niet alleen de mogelijkheid om aan boord te stappen van de Discovery 47 AC ’N joy’ en Discovery 47 OC‘Pursuit of Happiness’ maar laten u tevens zien hoe onze jachten van casco tot afbouw op onze werf tot stand komen. Hiermee krijgt u een nog veel beter beeld van Super Lauwersmeer dan we u tijdens de HISWA kunnen geven. Tevens zullen er op de werf meerdere modellen te bezichtigen zijn.
Om u de maximale aandacht te kunnen geven vragen wij u een afspraak te maken. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke rondleiding op de werf en privacy tijdens de bezichtiging van de jachten. Klik hier om een afspraak te maken.
Graag tot ziens op onze werf in Noardburgum.

Geschreven op

Naar het overzicht

Bron Jewelry: City Garden

Steden zijn niet meer wat ze geweest zijn… En dat is maar goed ook! Stadsbewoners laten in toenemende mate de natuur binnen en dat zorgt... Lees meer »

Jarrèl Exclusive Jewelry presenteert Lucca collectie

Jarrèl Exclusive Jewelry is een uniek merk met een al even uniek verhaal dat teruggaat tot 1974, toen de oprichtster van Jarrèl besloot... Lees meer »

Super Lauwersmeer bootshow op de werf

Nu de HISWA te Water is geannuleerd organiseert Super Lauwersmeer haar eigen bootshow. Van 1 – 4 september openen wij de deuren van onze... Lees meer »

Zilver.nl: Voor al uw persoonlijke cadeaus!

Prachtige ringen van Christian Bauer in geelgoud en witgoud met briljanten. Prijzen vanaf €1195,= Combineer zoals je wilt met horloge, stenen,... Lees meer »

Vrijheid en luxe op het water

Watersportliefhebber René Smits voelt zich in de jachtmakelaardij als een vis in het water. Een markt die snel groeit. ‘Juist nú zijn mensen... Lees meer »

‘Pursuit of Happiness’

Met de Discovery 47 OC ‘Pursuit of Happiness’ - die Super Lauwersmeer net voor de zomer van 2020 afleverde – laten wij wederom zien hoe... Lees meer »

Betaalbare kwaliteit

In Alkmaar is Ynter al jaren een begrip. De specialist in audio en video van het Deense merk Bang & Olufsen, bouwde daar een mooie kring... Lees meer »

Thuis op het water

Onbekommerd genieten op het water, met de voordelen en het gevoel van thuis. Dat is wat de jachten van Super Lauwersmeer in één adem typeert.... Lees meer »

Silver Lining

Luxueus, glinsterend en dramatisch: zilver is een trend waar je dit seizoen flink mee mag uitpakken. Van top tot teen in lamé, mesh en zilveren... Lees meer »

Men on the Move

Goed voorbereid op de koude maanden met de ultieme stijlversterkers. Na vuur en hout heeft Bulgari zich voor zijn herenparfum Glacial Esssence... Lees meer »