Super Lauwersmeer bootshow op de werf

Nu de HISWA te Water is geannuleerd organiseert Super Lauwersmeer haar eigen bootshow. Van 1 – 4 september openen wij de deuren van onze werf voor u en geven wij u de kans aan boord te stappen van de jachten zoals die op de HISWA te Water zouden liggen.

Wij keken er naar uit om u in Lelystad tijdens de HISWA te Water weer aan boord te mogen verwelkomen van twee van onze prachtige Discovery’s. Helaas gaat het evenement niet door, maar daarom bieden wij u wel een alternatief met onze eigen bootshow.


Op woensdag 1, donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 september openen wij de deuren van onze werf. Wij geven u daarmee niet alleen de mogelijkheid om aan boord te stappen van de Discovery 47 AC ’N joy’ en Discovery 47 OC‘Pursuit of Happiness’ maar laten u tevens zien hoe onze jachten van casco tot afbouw op onze werf tot stand komen. Hiermee krijgt u een nog veel beter beeld van Super Lauwersmeer dan we u tijdens de HISWA kunnen geven. Tevens zullen er op de werf meerdere modellen te bezichtigen zijn.
Om u de maximale aandacht te kunnen geven vragen wij u een afspraak te maken. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke rondleiding op de werf en privacy tijdens de bezichtiging van de jachten. Klik hier om een afspraak te maken.
Graag tot ziens op onze werf in Noardburgum.

Geschreven op

Naar het overzicht

Lime time

Knallend en opvallend. Limoengroen is dé kleur waar je dit seizoen indruk mee maakt: energiek, verfrissend en op en top zomers. Samenstelling:... Lees meer »

Natuurlijke gloed

Creëer een moment voor jezelf met deze fijne verzorgingsproducten. Een stralende look bereik je immers niet zomaar: daar moet je wél wat... Lees meer »

Look sharp

Hoe kom je smart casual voor de dag? Combineer sportieve kledingstukken met zorgvuldig uitgekozen accessoires voor een semi-nette stijl.... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

Nooit tijd genoeg

Wybe van der Gang maakt zijn horloges zoals Porsche zijn auto’s bouwt: industriële normen in het hele proces van ontwerp tot productie,... Lees meer »

Programma Tall Ships Races Harlingen

Harlingen is er klaar voor. Op donderdagmorgen 14 juli verwelkomen tienduizenden mensen veertig schitterende tallships. De traditionele... Lees meer »

Klaar om weg te varen

Smits Jachtmakelaardij bestaat tien jaar en is een echt familiebedrijf. René Smits, zijn twee zoons en meerdere vaste en parttime medewerkers... Lees meer »

Varende vakantievilla's

Elke paar dagen wakker worden met een ander uitzicht. Op de ene ochtend de vogels horen fluiten in een natuurgebied en een andere avond... Lees meer »

Project 54; een revolutionair nieuw jacht

Met de aankondiging van ‘Project 54’ maakte Super Lauwersmeer vorig jaar bekend met een revolutionair nieuw jacht op de markt te komen.... Lees meer »

Watersporter in hart en nieren

Varen zit René Smits in het bloed. Na een carrière in de financiële wereld sprong hij tien jaar geleden in het diepe en begon Smits Jachtmakelaardij.... Lees meer »