Betaalbare kwaliteit

In Alkmaar is Ynter al jaren een begrip. De specialist in audio en video van het Deense merk Bang & Olufsen, bouwde daar een mooie kring van vooral vaste klanten op. Inmiddels heeft ook Haarlem kennis kunnen maken met Ynter, met een nieuwe zaak in het centrum.

Ynter staat in elk opzicht voor bereikbare kwaliteit. De winkels in Haarlem en Alkmaar zijn gevestigd op centrale locaties. In Haarlem is dat in de populaire Grote Houtstraat, vlak bij de Grote Markt. Maar ook de kwaliteit van het huismerk Bang & Olufsen is voor iedereen bereikbaar. ‘En dat’, stelt Dorus Granneman, ‘is anders dan veel mensen denken.’

LOOKS ÉN KWALITEIT

B&O is het merk dat Peter Bang en Svend Olufsen in 1925 lanceerden. De twee Denen koppelden revolutionaire looks aan een ongeëvenaarde kwaliteit in beeld en geluid. Door de jaren heen ontwikkelde B&O zich als high-end producent van audio en video. Ynter omarmde als één van de eerste specialisten het Deense merk. Zo veroverde Ynter dus al een vaste plek in Alkmaar en wil dat nu ook in Haarlem. ‘Wij voelden dat daar behoefte aan was, dat de stad al heel lang een mooi bedrijf in audio en video miste’, aldus Dorus Granneman.

TIJDLOOS DESIGN

De Haarlemse vestiging van Ynter is opgestart met een iets andere insteek dan de zaak in Alkmaar. ‘We zijn hier meer gericht op de wat jongere kopers, de doelgroep van zeg maar vijfentwintig tot veertig jaar’, vertelt Granneman. ‘In het aanbod daarom ook veel bluetooth hoofdtelefoons en speakers.’

Alles uiteraard volgens de hoge standaard van B&O. ‘Denk aan kwaliteit in materialen zoals aluminium, leer en echt hout. Tijdloos design. Maar hét uitgangspunt is en blijft kwaliteit in beeld en geluid. Daarna komt het bedieningscomfort en als derde het tijdloze jasje. Als je iets aanschaft van B&O moet je daar na tien jaar nog naar kunnen kijken alsof het nieuw is. De hoogwaardige materialen maken Bang & Olufsen echt duurzamer.’

MERKTROUW

Ynter onderscheidt zich niet alleen qua collectie, maar ook qua beleving. Persoonlijke aandacht in een segment waarin massa vaak de norm is. ‘Wij begeleiden de klant nog echt, helpen in het keuzeproces om een product te vinden dat optimaal bij iemand past.’

Dat betaalt zich terug in een mooie en trouwe klantenkring. Want wie van kwaliteit houdt en nét iets anders wil dan standaard, komt als snel bij B&O terecht. ‘En als je die kwaliteit eenmaal ervaren hebt, is het heel moeilijk een alternatief te vinden. Dat merken wij. Mensen zijn echt trouw aan ons merk.’

DUUR?

‘Het idee dat Bang & Olufsen duur is, klopt echt niet’, zegt Granneman stellig. ‘We hebben naast het duurdere segment óók hoogwaardige artikelen voor instapprijzen.’ Het is daarom bijna symbolisch dat de zaak aan de Grote Houtstraat een ‘open winkel’ is. ‘De deur staat open, kom gerust binnen.’

 

GROTE HOUTSTRAAT 7 • HAARLEM • T 023 303 7778 • WWW.YNTER.NL (ook webshop)

Geschreven op

Naar het overzicht

Super Lauwersmeer bootshow op de werf

Nu de HISWA te Water is geannuleerd organiseert Super Lauwersmeer haar eigen bootshow. Van 1 – 4 september openen wij de deuren van onze... Lees meer »

Zilver.nl: Voor al uw persoonlijke cadeaus!

Prachtige ringen van Christian Bauer in geelgoud en witgoud met briljanten. Prijzen vanaf €1195,= Combineer zoals je wilt met horloge, stenen,... Lees meer »

Vrijheid en luxe op het water

Watersportliefhebber René Smits voelt zich in de jachtmakelaardij als een vis in het water. Een markt die snel groeit. ‘Juist nú zijn mensen... Lees meer »

‘Pursuit of Happiness’

Met de Discovery 47 OC ‘Pursuit of Happiness’ - die Super Lauwersmeer net voor de zomer van 2020 afleverde – laten wij wederom zien hoe... Lees meer »

Betaalbare kwaliteit

In Alkmaar is Ynter al jaren een begrip. De specialist in audio en video van het Deense merk Bang & Olufsen, bouwde daar een mooie kring... Lees meer »

Thuis op het water

Onbekommerd genieten op het water, met de voordelen en het gevoel van thuis. Dat is wat de jachten van Super Lauwersmeer in één adem typeert.... Lees meer »

Silver Lining

Luxueus, glinsterend en dramatisch: zilver is een trend waar je dit seizoen flink mee mag uitpakken. Van top tot teen in lamé, mesh en zilveren... Lees meer »

Men on the Move

Goed voorbereid op de koude maanden met de ultieme stijlversterkers. Na vuur en hout heeft Bulgari zich voor zijn herenparfum Glacial Esssence... Lees meer »

Super Lauwersmeer staat in de finale van de Best of Boats Award 2020

Een beetje trots zijn ze wel bij jachtbouwer Super Lauwersmeer. Nadat bekend werd dat ze in de finale staan van de Best of Boats Award 2020.... Lees meer »