Nieuw modelabel Yverin!

Kleur, vrouwelijkheid en positiviteit uitstralen. Dát is wat voormalig Miss Nederland en ontwerpster Yasmin Verheijen wil met haar nieuwe merk Yverin! Het resultaat is een collectie van frivole én comfortabele jurken en tops.

Yverin is een fun en vrouwelijke lijn die je er niet alleen mooi uit laat zien, maar je ook zelfvertrouwen geeft. De designs zijn gemaakt om je lichaam op de juiste plekken te accentueren én comfortabel te dragen. Een must voor Yasmin. Zelf voelt zij zich het meest zeker wanneer ze iets draagt waarin elegantie en comfort samenkomen: ‘Je vrouwelijk voelen draait ook om je sterk voelen. Vol zelfvertrouwen, mooi en comfortabel. Dat is wat ik wil bereiken met mijn collectie. Yverin is voor vrouwen van alle leeftijden.’ De jurken en tops zijn er in verschillende kleuren en haar voorliefde voor prints dankt zij naar eigen zeggen aan haar Nederlands/Indische, Chinese en Hindoestaanse roots. Waanzinnige prints lijken de handtekening te worden van de modelijn.

www.yverin.com


Yasmin Verheijen (22) ontwerpt vanuit haar thuishaven Amsterdam. Ze is afgestudeerd binnenhuisarchitect en heeft haar talenten onlangs uitgebreid naar de mode met Yverin, omdat Yasmin altijd al een voorliefde koesterde voor fashion. Die liefde groeide toen ze Nederland representeerde bij de Miss Universe verkiezing in 2014 en op het podium de mooiste jurken droeg. Zodra haar verplichtingen omtrent Miss Universe Netherlands waren volbracht, is ze haar eigen label Yverin gestart.

Naar het overzicht