Lourens Luxury Events

 

Lourens organiseert meerdere malen per jaar exclusieve Luxury Events op verrassende en onderscheidende locaties. Sleutelwoorden zijn beleving en kwaliteit. En vooral genieten. Van wervelende modeshows, demonstraties, productnoviteiten, boeiende lezingen, entertainment en culinaire verwennerij.

Klasse en stijl:  Sfeer en uitstraling onderscheiden zich van gewone beurzen en bedrijfevents. Alles draait om beleving en kwaliteit: stijlvolle presentaties, bijzondere producten en heerlycke proeverijen. 

Bijzondere bedrijven: De deelnemende bedrijven onderscheiden zich van het grijze middensegment. Tijdens onze events presenteren zij zich met mooie stands, demonstreren bijzondere producten of houden shows.

All-inclusive: Onze events trekken meestal 400-600 bezoekers. Zij betalen geen entree, maar zijn uitgenodigd door de deelnemende bedrijven. De gasten worden flink in de watten gelegd. Zo zijn alle hapjes en drankjes helemaal gratis.

Geplande events

Voor 2024 hebben we weer Luxury Events ingepland.

Zondag 14 april: Jaguar en Land Rover dealer KIMMAN in Hillegom

Sikko Kapenga vna Home Center Wolvega

Home Center Wolvega

Sikko Kapenga van Home Center Wolvega, licht enthousiast toe waarom zij graag een Luxury Event organiseren én licht alvast een tipje van de sluier op.

‘Het eerste event in 2019 is ons zeer goed bevallen en de positieve reacties van de aanwezige gasten en de standhouders maakten ons enthousiast om een volgend event nóg grootser aan te pakken. Helaas ging de editie van dit jaar niet door, maar we gaan er in het najaar van 2021 een éxtra mooi evenement van maken. Het belooft een editie te worden met een grote diversiteit aan producten. Denk aan merkkleding, luxe reizen, wellness, luxe wijnen, bijzondere horloges en juwelen. Ook hebben zich al diverse automerken aangemeld. Dit alles, samen met onze veelzijdige wooncollecties, maakt het beslist de moeite waard om dit Event nu alvast in uw agenda te zetten.’

Van Poelgeest Amstelveen

Laurens Kant van Poelgeest, licht enthousiast toe waarom zij graag een Luxury Event organiseren én licht alvast een tipje van de sluier op.

Onze showroom in Amstelveen is zojuist verbouwd. Zo’n Luxury Event is voor ons dus een uitgelezen kans om te tonen wat we in huis hebben. Van Poelgeest en Lourens hebben dezelfde high-end doelgroep en met dergelijke events versterken we elkaar enorm. Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd en alle deelnemende partijen zijn razend enthousiast. Kwaliteit, dat is waar wij samen voor staan.’

Past een Luxury Event bij uw bedrijf?

Wilt u eens de mogelijkheden bespreken van een Luxury Event op úw locatie of als bedrijf deelnemen aan een Lourens event? Neem dan contact op met Mariëtte Niehe (06-557 98 718) of laat uw gegevens achter via onderstaande formulier.

Er zijn nog geen berichten.

 

Sfeerimpressies Lourens Luxury Events

 

Indrukwekkende opening!

Jaguar Land Rover-dealer Hedin Automotive Alkmaar is zondag 26 maart officieel feestelijk geopend! De spiksplinternieuwe showroom was deze... Lees meer »

Voelbaar genieten

Op het Lourens Luxury Event in de prachtige flagshipstore van Audi Wittebrug zondag 18 september werden de vele gasten verrast door de buitengewone... Lees meer »

Sfeervol Luxury Event Klaas & Terlouw by Lourens

De vele bezoekers van het Lourens Luxury Event op zondag 19 juni bij Klaas &Terlouw in Enter genoten van de buitengewone ambiance. De prachtige... Lees meer »

 

Jaguar en Land Rover Hedin (Alkmaar/NH)
Van Mossel Jaguar Land Rover (Groningen/GR)
Van Poelgeest BMW & Mini (Amstelveen)
Home Center (Wolvega)
Deelname aan alle events
vijf plus twee =

* Deze velden zijn verplicht.