Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van een winterse gloed. 

Samenstelling: Natasja Admiraal

Bye bye rode huid: de Miracle Formula van Rosalique camoufleert oneffenheden en roodheid direct. De vegan crème past zich aan je huidskleur aan en zorgt voor een gezonde winterglow. 

Deze verzorgde mascara uit de Artist Secret-lijn van Embryolisse zorgt voor diepzwarte, krullende én sterke wimpers. De ‘Little Black Dress’ onder de mascara’s en een essential in elke make-up kit. 

Cactusvijgolie, dat is het geheime ingrediënt achter dit voedende haarmasker van Christophe Robin voor droog of beschadigd haar. Deze gelimiteerde editie is verpakt in een luxe, koraalkleurig reisetui. 

Dubbel geluk: met de Lip & Cheek T-Tones van Trinny London breng je niet alleen kleur aan op je lippen, maar ook op je wangen. Zo maak je met dit duo de mooiste combinaties. 

Let Me Glow, zo heet dit gezichtsserum van Keys Soulcare, gecreëerd in samenwerking met Alicia Keys. Het geeft alle huidtypes een gladde teint met een gezonde, gouden gloed.

Rood blijft een klassieke nagellakkleur. Een mooi alternatief is warm wijnrood, door OPI omgedoopt tot Bogotá Blackberry. Perfect voor het creëren van een feestelijke look.  

Geschreven op

Naar het overzicht

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg,... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »