Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110 in Noordwijk, het cryowellness instituut van Corien van Rijn. Als je jeugdig oud wilt worden, is vitaliteit het enige medicijn dat werkt.

Corien van Rijn is al ruim 5 jaar specialist in cryowellness. ‘Cryo’ staat voor koudetherapie en ‘wellness’ voor balans van lichaam en geest en de uitleg die de clientèle wordt meegegeven. Naast cryotherapie biedt Min110 inmiddels een breed palet aanvullende behandelingen aan.

Drijfveer
Corien: ‘We worden allemaal gemiddeld ouder, de gezondheidszorg staat onder druk. Dus het is belangrijk dat we het heft in eigen handen nemen. Begrijpen hoe je lichaam en je geest werken en hoe je daar, qua levensstijl, verstandig mee omgaat, dat is mijn drijfveer.’

Of je nou wilt afvallen, je uitstraling wilt oppeppen of je energie wilt boosten, bij Min110 helpen ze je er graag bij. Corien: ‘Tijdens de persoonlijke intake inclusief een 3D bodyscan, bespreken we tegen welke problemen je aanloopt en bepalen we welke behandelroute we kunnen inzetten. Belangrijk daarbij is dat je gaat begrijpen hoe jouw lichaam werkt en waar je blokkades zitten. Daarom richten we onze aandacht óók op goede voeding, een gezonde mindset en lifestyle.’

 

Cryotherapie of koudetherapie
Min110 is vooral bekend geworden dankzij cryo- en cryolipolyse therapie, oftewel koudetherapie. Dit zijn behandelingen waarbij het lichaam geheel of gedeeltelijk enkele minuten aan een temperatuur onder nul wordt blootgesteld. De cryo-behandelingen hebben veel voordelen. Ze boosten je immuunsysteem en zorgen voor een goede doorbloeding. Met als resultaat een reset van lichaam en geest, ontzuring van je lichaam, sneller herstel van sportblessures en long covid klachten en het in balans brengen van je hormonen en stofwisseling. De cryolipolyse behandelingen in combinatie met de infraroodtherapie zorgen voor sculpting, waarbij je overtollige vet plaatselijk verdwijnt door het bevriezen van de vetcellen. Corien: ‘Wij noemen dat de detox- en afslankbehandelingen.’

Beauty en gezondheid
Min110 is altijd op zoek naar nieuwe producten en ontwikkelingen. Corien: ‘We werken nauw samen met professionals: wetenschappers, dokteren en ervaringsdeskundigen. Waarom? Omdat we onze klanten altijd de meeste effectieve behandelingen en behandelcombinaties willen geven. De meest recente ontwikkelingen op natuurlijk anti-aging, beauty- en gezondheidsgebied zijn de gezondheidsinfusen, hormoontherapie en de body contour behandelingen, een mooie aanvulling op onze succesvolle afslank- en detox behandelingen.’

Gezondheidsinfusen
Vitamine infusen zijn geschikt als preventieve gezondheid boost, voor mensen die veel van hun lichaam en geest vergen. ‘Maar zeker ook voor een sneller herstel bij een lagere weerstand’, aldus Corien. ‘Na een operatie of bij chronische vermoeidheid, bepaalde tekorten zoals ijzer, B12. Ook bij long-covid zien we gunstige resultaten.’ Hoe werken de infusen? ‘Na een uitgebreide intake bepalen we welk infuus op jou van toepassing is, er zijn acht verschillende basisinfusen. Het infuus wordt door een BIG-geregistreerde verpleegkundige gegeven en bevat een mix van perfect op elkaar afgestemde vitamines, antioxidanten, mineralen en elektrolyten. Omdat de werkstoffen direct in de bloedbaan komen, geeft het een enorme boost aan je gestel. Denk aan vermindering van maag-darmproblemen, herstel van de vochtbalans, verbeterde energie, hogere weerstand, verjonging van de huid en meer.’

Je kunt je lichaam niet veranderen als je niet weet wat het probleem heeft gecreëerd.


Hormoontherapie
Veel gezondheidsproblemen zijn het gevolg van een verstoorde balans in de hormonen en de stofwisseling. Dit geldt zowel voor vrouwen als mannen. Corien: ‘Bij hormoontherapie werken we aan een nieuwe levensstijl met de focus op voeding, beweging en mentaal.  Door middel van diverse checks zoeken we naar de onbalans. Deze therapie is geschikt voor mensen die niet lekker in hun vel zitten en/of al jaren tevergeefs proberen af te vallen.’

Anti-aging gezichts- en bodycontouring
Min110 heeft een samenwerking met cosmetisch artsen, waaronder Schoemacher Injectables, maar ook klinieken. Zij werken met de modernste technieken op het gebied van anti-aging. Corien: ‘We kunnen nu ook huidverstrakking en huidverbetering aanbieden. Oftewel: gezichts- en bodycontouring waar geen operatie aan te pas komt. Mooie behandelingen voor het verstrakken van de verslapte huid op bovenarmen, benen en buik. De resultaten zijn fantastisch. Door vetoplossende en huidverstrakkende procedures wordt op een relatief eenvoudige manier de lichaamscontour gestroomlijnd. Vaak zie je zelfs na één behandeling al resultaat.’ 

Hoofdstraaat 34A • Noordwijk
T 062128 6882 • www.min110.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg,... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »