Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven. Diana ziet niet alleen een beauté in iedereen, maar weet ook het beste in mensen naar boven te brengen. Want naast mensenkennis heeft ze verstand van zaken. 

Deze huidspecialiste is namelijk medisch geschoold. Jarenlang werkte zij als ok-assistent met vakspecialisatie Plastische Chirurgie bij Bergman Clinics en Velthuis Kliniek. ‘Een geweldige job’, zegt Diana. Toch verruilde de Groningse de operatiekamer voor een salon. Vorig jaar opende zij een huidkliniek gespecialiseerd in anti-aging. Diana heeft een passie voor huidverjonging en (huid)zorg. In Clinique de Beauté komen beide werelden mooi samen. Op zoek naar innovatieve huidtherapieën en facelifts? Hier ben je aan het juiste adres. Compleet eau naturel: er komt geen mes aan te pas. Wel veel tijd, aandacht en het juiste behandelplan. 

Eigen wensen
Zo’n behandelplan verschilt van mens tot mens. Want iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen en doelstelling. Voor de één is dit huidverjonging, voor de ander een make-over, of een aanvullende behandeling na plastische chirurgie. De uitkomst is vrijwel altijd eenduidig: complete tevredenheid. ‘Vrouwen zijn zelfkritisch. Dus als een klant blij met zichzelf de deur verlaat, heb ik mijn doel bereikt. Mijn holistische aanpak is gericht op het totaalplaatje: uiterlijk en innerlijk gaan hand in hand. En dat verschil kun je voelen en zien.’  

Beauty programma
Als vakspecialist werkt Diana mee aan het RTL4 beauty programma ‘Wishing on a star’. Dus ook op televisie zien we nog veel van deze huidspecialiste terug. Weten wat Diana voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs bij Clinique de Beauté in Groningen.

www.cliniquedebeaute.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg,... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »