Qyoutis: Iedereen op z’n mooist

Qyoutis. Dat is de nieuwe naam voor cosmetische behandelingen, uitgevoerd op locaties van Centrum Oosterwal. Dermatoloog Menno Gaastra vertelt hoe deze bijzondere naam tot stand kwam en wat dit innovatieve huidcentrum uniek maakt. 

Het Latijnse woord voor huid is cutis. Dat lijkt op het Engelse woord cute, dat schattig, leuk of mooi betekent. ‘Een positief woord, waar we een eigen draai aan hebben gegeven’, vertelt dermatoloog Menno Gaastra. ‘Uniek aan het concept achter Qyoutis is dat gerenommeerde dermatologen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten in hetzelfde pand werkzaam zijn. Daardoor kunnen mensen voor al hun huidgerelateerde vraagstukken bij ons terecht.’ 

Vertrouwde gezichten
Bij Qyoutis werken specialisten die al jarenlang werkzaam zijn bij Centrum Oosterwal, een zelfstandig behandelcentrum voor huidaandoeningen en spataderen, dat al ruim dertig jaar bestaat. Een toegewijd team, dat goed op elkaar is ingespeeld. Alleen de naam is anders. Net als de look en feel van de Qyoutis locaties: de sfeer is relaxt, luxe en allesbehalve kil. Dat zie je terug in de uitstraling en klantvriendelijkheid van de mensen die er werken. 

Kwaliteitszorg
Medische en cosmetische zorg van de hoogste kwaliteit bieden, dat is de missie van Qyoutis. Maar ook: patiënten goed informeren voordat zij besluiten een behandeling te ondergaan. ‘Onze veelzijdigheid is onze kracht’, aldus Gaastra. ‘Doordat we zo’n breed palet aan smaken bieden, lopen we niet tegen beperkingen aan. De ene patiënt is geholpen met een gespecialiseerde huidbehandeling, anderen zijn meer gebaat bij psychologische ondersteuning of een combinatie van beiden.’ 

Lekker in je vel
Qyoutis staat ook voor huidtherapie en cosmetische zorg met serieuze aandacht. Van acnébehandelingen en flitslichttherapie om pigmentvlekken aan te pakken, tot facelifts; het aanbod is breed. En het is altijd maatwerk. ‘Wij staren ons niet blind op ideaalplaatjes. We helpen mensen om erachter te komen wat ze willen – of juist niet, dat kan óók een uitkomst zijn. En om weer lekker in hun vel te zitten. Iedereen op z’n mooist, dát is waar we het voor doen.’ 

Comeniusstraat 3 | Alkmaar | 072-2034034  
Paasheuvelweg 28 | Amsterdam | 020-2156156
Binnenweg 209 | Heemstede | 072-2034034
Stationplein 49 1e verd. | Heerhugowaard | 072-2034034 

www.qyoutis.nl 

Geschreven op

Naar het overzicht

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »

Finesse Bodyline Clinic: APK voor je lichaam

‘Gek eigenlijk, dat we zoveel onderhoud plegen aan onze woning, auto of garderobe en zo weinig de tijd nemen voor een APK van ons lichaam.’... Lees meer »

Qyoutis: Iedereen op z’n mooist

Qyoutis. Dat is de nieuwe naam voor cosmetische behandelingen, uitgevoerd op locaties van Centrum Oosterwal. Dermatoloog Menno Gaastra vertelt... Lees meer »

Mooimakers

Uit al het moois dat de beautywereld te bieden heeft, zijn dit onze favoriete producten. Voor een onweerstaanbare zomerlook. De nieuwe iD... Lees meer »

Silver Lining

Luxueus, glinsterend en dramatisch: zilver is een trend waar je dit seizoen flink mee mag uitpakken. Van top tot teen in lamé, mesh en zilveren... Lees meer »

Go with the GLOW

Trakteer jezelf op een stralende huid, sprankelende sieraden en bruisende champagne. Set van drie 18-karaats gouden ringen uit de Mini Sweety-lijn... Lees meer »