Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste winkelstraat van Voorschoten. De salon is een oase van rust waar je heerlijk kunt genieten van ontspannende behandelingen die je huid herstellen, verbeteren en een prachtige glans geven.

Redactie: Judith Munster

Vanessa Karreman is, met haar dertig jaar ervaring, een gedreven schoonheidsspecialiste die iedere huid wil laten stralen. Dat doet met ze met behulp van Dermalogica, een hoogwaardige verzorging die de huid diep van binnen aanpakt en de gezondheid van de huid optimaliseert. Vanessa: ‘We beginnen elke behandeling met een FaceMapping. Zo komen we erachter wat de conditie van je huid is en welke behandeling en producten daar het beste bij passen. Uiteraard houden we ook rekening met jouw wensen. Waar zie jij graag verandering in? Iedere behandeling wordt op maat gemaakt, zodat je huid optimaal van de werkzame stoffen kan profiteren.’

Huidveroudering verminderen
Vooral de behandelingen die huidveroudering verminderen zijn erg populair. Net als de bindweefselbehandelingen voor gezicht, hals en decolleté. Vanessa: ‘Daarnaast hebben we prachtige behandelingen die een droge, trekkerige en/of doffe huid weer een mooie glans geven. Wat je wens ook is, we helpen je graag. Of je nu vrouw, man, donker, licht, oud of jong bent, iedereen kan bij ons terecht. Klanten kunnen de producten ook kopen - in de salon of via de webshop - zodat je ook thuis je huid goed kunt blijven verzorgen.’

Persoonlijke aandacht
Wat opvalt bij de Skin Boutique is de warme sfeer en de persoonlijke aandacht. ‘We hebben een klein team en vullen elkaar perfect aan’, glimlacht Vanessa. ‘We luisteren goed naar ieders wensen en behoeften en zijn altijd enthousiast, open en eerlijk. Dat spreekt mensen aan.’

Aanbieding
Heb je dit artikel gelezen? Laat het ons weten en ontvang 10% korting op de ProSkin60 of ProSkin90. Ga naar www.vanessakarreman.nl of kom langs in de salon voor meer informatie. Je bent van harte welkom!

Skin Boutique Vanessa Karreman
Schoolstraat 49
2251 BG Voorschoten
071 542 85 48
info@vanessakarreman.nl

Geplaatst op

Naar het overzicht

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie 2024. Interessante interviews met o.a. Marlijn... Lees meer »

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden | Qyoutis

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »