Inglot loves Amsterdam

Inglot heeft 12 mei een gloednieuwe store geopend in de Kalverstraat. Naast toplocaties als Londen, New York, Milaan en Las Vegas is er nu ook een store in hartje Amsterdam!De kleuren knallen je tegemoet in de store aan de Kalverstraat, een snoepwinkel voor elke make-up liefhebber. Het assortiment bestaat uit meer dan 1500 kleuren. Met 450 mogelijkheden om je lippen te accentueren, 600 manieren om je ogen in de spotlights te zetten en 300 mogelijkheden om je gezicht te laten spreken zijn eindeloze kleurcombinaties gegarandeerd. Naast make-up bevat het assortiment ook een brede collectie nagellak.

Freedom System
Alle producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die een huidverbeterende werking hebben zodat deze in goede conditie blijft. Deze hoge kwaliteit is mede terug te zien in de sterk gepigmenteerde producten met intense en levendige kleuren. Door het unieke Freedom System gaat Inglot nog een stapje verder. Een gepersonaliseerd pallet is een feit! Door het uitgebreide aanbod kun je nu een eigen pallet naar wens samenstellen met onder andere jouw favoriete eyeshadows, lipsticks, pressed powders en concealers. Je kunt eindeloos blijven variëren.

Jarenlange ervaring en niet op dieren getest
In 1983 is Inglot opgericht door chemicus en filantroop Wojciech Inglot in Polen waar vandaag de dag nog steeds 95% van de collectie wordt gefabriceerd in state-of-the-art fabrieken. Het was zijn missie om een revolutionair make-up merk op te richten met enkel natuurlijke ingrediënten. Na ruim 30 jaar streeft Inglot dit nog steeds na en bezit het merk over meer dan 680 winkels in 80 landen. Voortdurend focust Inglot zich op verdere ontwikkeling met nieuwe wetenschappelijke technologieën. Make-up van Inglot wordt niet getest op dieren. In 2014 is Inglot officieel dierproefvrij gecertificeerd.

www.inglot.nl

Naar het overzicht