Inglot loves Amsterdam

Inglot heeft 12 mei een gloednieuwe store geopend in de Kalverstraat. Naast toplocaties als Londen, New York, Milaan en Las Vegas is er nu ook een store in hartje Amsterdam!De kleuren knallen je tegemoet in de store aan de Kalverstraat, een snoepwinkel voor elke make-up liefhebber. Het assortiment bestaat uit meer dan 1500 kleuren. Met 450 mogelijkheden om je lippen te accentueren, 600 manieren om je ogen in de spotlights te zetten en 300 mogelijkheden om je gezicht te laten spreken zijn eindeloze kleurcombinaties gegarandeerd. Naast make-up bevat het assortiment ook een brede collectie nagellak.

Freedom System
Alle producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die een huidverbeterende werking hebben zodat deze in goede conditie blijft. Deze hoge kwaliteit is mede terug te zien in de sterk gepigmenteerde producten met intense en levendige kleuren. Door het unieke Freedom System gaat Inglot nog een stapje verder. Een gepersonaliseerd pallet is een feit! Door het uitgebreide aanbod kun je nu een eigen pallet naar wens samenstellen met onder andere jouw favoriete eyeshadows, lipsticks, pressed powders en concealers. Je kunt eindeloos blijven variëren.

Jarenlange ervaring en niet op dieren getest
In 1983 is Inglot opgericht door chemicus en filantroop Wojciech Inglot in Polen waar vandaag de dag nog steeds 95% van de collectie wordt gefabriceerd in state-of-the-art fabrieken. Het was zijn missie om een revolutionair make-up merk op te richten met enkel natuurlijke ingrediënten. Na ruim 30 jaar streeft Inglot dit nog steeds na en bezit het merk over meer dan 680 winkels in 80 landen. Voortdurend focust Inglot zich op verdere ontwikkeling met nieuwe wetenschappelijke technologieën. Make-up van Inglot wordt niet getest op dieren. In 2014 is Inglot officieel dierproefvrij gecertificeerd.

www.inglot.nl

Geplaatst op

Naar het overzicht

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie 2024. Interessante interviews met o.a. Marlijn... Lees meer »

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden | Qyoutis

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »