Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid anders is. Waarom zou je dan ook vastgestelde behandelingen willen ondergaan? Deze zijn generiek en geven nooit het maximale resultaat.

Skinpoint in Heemstede is al jarenlang een praktijk waar met eerlijke adviezen realistische resultaten behaald worden. Behandelingen voor verslapping, lijntjes, grovere structuur, littekens, acne, pigment en couperose zijn aan de orde van de dag. Skinpoint belooft geen gouden, maar realistische bergen, vertelt medisch schoonheidsspecialiste Tessa Bos. ‘Ik geloof in op maat gestelde behandelingen en de huid de tijd geven om te veranderen. Niemand heeft de toverstaf in handen! Vergeet niet dat huidverbetering vooral ook thuis plaatsvindt. Door na een goed productadvies trouw iedere ochtend en avond de producten te gebruiken ben je iedere dag met huidverbetering bezig.’

Huid met een glow
Een van de grote favorieten van haar klanten is een PRX-T33 peeling, vertelt Tessa. ‘Deze intense peeling is een combinatie van trichloorazijnzuur en waterstofperoxide. Deze laatste zorgt ervoor dat het zuur in de diepte zijn werk gaat doen en niet aan de oppervlakte. Dus geen downtime, geen vervelende pijnlijke behandelingen, maar een prachtige huid met een glow. Deze kuur van 4 behandelingen (1 per week) geeft een strakkere, gelifte huid.’

Veel mogelijk
Voor pigmentvlekjes of ontsierende adertjes zet Skinpoint de IPL behandeling in. ‘De lichtflitsen reageren op de kleur van pigment of bloed in de adertjes en zorgen dat dit afgevoerd wordt. Wanneer dit full face gedaan wordt, dan zie je de huid na enkele behandelingen voller en egaler worden. De ideale anti aging behandeling dus!’ Niet alleen pubers, maar ook heel wat mensen op latere leeftijd krijgen te maken met acne. ‘De biologische microneelding is hier uiterst geschikt voor,’ zegt Tessa.

Cellulite
Wanneer je cellulite niet verdwijnt, of wanneer je na je bevalling weer in shape wil komen, kan Endermologie een oplossing bieden. ‘Deze non-invasieve massagetechniek stimuleert de cellen op een natuurlijke en veilige manier. Ook overbeharing kunnen we snel en effectief behandelen. Zien we u snel voor een uitgebreide intake? Dan nemen we uw wensen en onze mogelijkheden graag met u door.’ 

www.skinpoint.nl

 

Geplaatst op

Naar het overzicht

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie 2024. Interessante interviews met o.a. Marlijn... Lees meer »

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden | Qyoutis

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »