A perfect skin

Clinic of Skin is dé kliniek in Zuid-Holland voor hoogwaardige huidverbetering. Wendy van de Pol startte in 2009 met de kliniek en is inmiddels al elf jaar een begrip voor huidtherapie in Naaldwijk en omgeving. Zij heeft een unieke eigen behandelmethode ontwikkeld voor huidverbetering en huidverjonging. Een succesformule met Wendy aan het roer!

METEN

Samen gaan we voor de mooiste versie van jouw huid om deze van binnenuit en van buitenaf te verbeteren. Hoe we dit doen? Nou, A Perfect Skin Starts Now! Zo heet de eerste treatment bij Clinic of Skin. Deze afspraak begint met een uitgebreide persoonlijke huidanalyse van het gelaat inclusief collageenscan. De huidanalyse voeren wij uit met de Visia. Dit is wetenschappelijke meetapparatuur waarmee we elk detail van de huid in kaart kunnen brengen. Wij kunnen dus precies zien hoeveel poriën je huid bevat, wat de zonschade is, de textuurverschillen en hebben inzicht in de pigmentschade. Daarnaast geeft het apparaat voor huidanalyse een huidleeftijd en een simulatie van hoe jouw huid zal verouderen tot een leeftijd van tachtig jaar als je verder niets doet.

A perfect skin

NIEUW COLLAGEEN

Daarnaast kijken we in jouw huid met een speciale hightech collageen- huidscan. De scan geeft inzicht in de huiddikte en ook in de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Dit is belangrijk voor het tegengaan van huidveroudering. Tekorten kunnen ontstaan door lichamelijke klachten, maar ook door heel veel stress en een druk leven, waardoor huidveroudering sneller kan ontstaan dan je denkt. Tijdens de eerste afspraak bij Clinic of Skin, krijg je meteen een behandeling van een uur. Zo leren wij jouw huid nóg beter kennen. Hierna maken we op basis van al deze resultaten een behandelplan, A Perfect Skin Program, helemaal toegespitst op jouw huid en jouw wensen. Clinic of Skin werkt met de beste apparatuur en de beste producten en gelooft in het natuurlijk ondersteunen van de huid.

TOPTEAM

Bij Clinic of Skin werken, naast Wendy, vijf HBO-gediplomeerde huidtherapeuten, een  schoonheidsspecialiste/huidtherapeut in opleiding en een orthomoleculair(darm)therapeut, die naast een erkende opleiding ook de interne opleiding van Clinic of Skin hebben afgerond. Iedereen in ons team heeft dezelfde passie en expertise: hoogwaardige huidverbetering. Jouw huid verdient namelijk alleen het allerbeste! Gaan we snel samen beginnen aan jouw perfect skin?

Clinic of Skin

SECRETARIS VERHOEFFWEG 17A • NAALDWIJK • T 0174 50 39 74 • WWW.CLINICOFSKIN.NL

Geschreven op

Naar het overzicht

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »

De ultieme kappersprijs

De Coiffure Awards zijn in kappersland de meest felbegeerde prijzen om te winnen. Kuypers Hair & Wellness uit Almelo valt al heel wat jaren... Lees meer »

Het ziet er weer goed uit

Net als iedereen, kijkt Layla Koopal, eigenaresse van Frans Koopal Haarwerken in Groningen, terug op een bewogen jaar. Haarwerken die moeilijk... Lees meer »

Finesse Bodyline Clinic: APK voor je lichaam

‘Gek eigenlijk, dat we zoveel onderhoud plegen aan onze woning, auto of garderobe en zo weinig de tijd nemen voor een APK van ons lichaam.’... Lees meer »

Qyoutis: Iedereen op z’n mooist

Qyoutis. Dat is de nieuwe naam voor cosmetische behandelingen, uitgevoerd op locaties van Centrum Oosterwal. Dermatoloog Menno Gaastra vertelt... Lees meer »

Mooimakers

Uit al het moois dat de beautywereld te bieden heeft, zijn dit onze favoriete producten. Voor een onweerstaanbare zomerlook. De nieuwe iD... Lees meer »

Silver Lining

Luxueus, glinsterend en dramatisch: zilver is een trend waar je dit seizoen flink mee mag uitpakken. Van top tot teen in lamé, mesh en zilveren... Lees meer »

Go with the GLOW

Trakteer jezelf op een stralende huid, sprankelende sieraden en bruisende champagne. Set van drie 18-karaats gouden ringen uit de Mini Sweety-lijn... Lees meer »

A perfect skin

Clinic of Skin is dé kliniek in Zuid-Holland voor hoogwaardige huidverbetering. Wendy van de Pol startte in 2009 met de kliniek en is inmiddels... Lees meer »