A perfect skin

Clinic of Skin is dé kliniek in Zuid-Holland voor hoogwaardige huidverbetering. Wendy van de Pol startte in 2009 met de kliniek en is inmiddels al elf jaar een begrip voor huidtherapie in Naaldwijk en omgeving. Zij heeft een unieke eigen behandelmethode ontwikkeld voor huidverbetering en huidverjonging. Een succesformule met Wendy aan het roer!

METEN

Samen gaan we voor de mooiste versie van jouw huid om deze van binnenuit en van buitenaf te verbeteren. Hoe we dit doen? Nou, A Perfect Skin Starts Now! Zo heet de eerste treatment bij Clinic of Skin. Deze afspraak begint met een uitgebreide persoonlijke huidanalyse van het gelaat inclusief collageenscan. De huidanalyse voeren wij uit met de Visia. Dit is wetenschappelijke meetapparatuur waarmee we elk detail van de huid in kaart kunnen brengen. Wij kunnen dus precies zien hoeveel poriën je huid bevat, wat de zonschade is, de textuurverschillen en hebben inzicht in de pigmentschade. Daarnaast geeft het apparaat voor huidanalyse een huidleeftijd en een simulatie van hoe jouw huid zal verouderen tot een leeftijd van tachtig jaar als je verder niets doet.

A perfect skin

NIEUW COLLAGEEN

Daarnaast kijken we in jouw huid met een speciale hightech collageen- huidscan. De scan geeft inzicht in de huiddikte en ook in de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Dit is belangrijk voor het tegengaan van huidveroudering. Tekorten kunnen ontstaan door lichamelijke klachten, maar ook door heel veel stress en een druk leven, waardoor huidveroudering sneller kan ontstaan dan je denkt. Tijdens de eerste afspraak bij Clinic of Skin, krijg je meteen een behandeling van een uur. Zo leren wij jouw huid nóg beter kennen. Hierna maken we op basis van al deze resultaten een behandelplan, A Perfect Skin Program, helemaal toegespitst op jouw huid en jouw wensen. Clinic of Skin werkt met de beste apparatuur en de beste producten en gelooft in het natuurlijk ondersteunen van de huid.

TOPTEAM

Bij Clinic of Skin werken, naast Wendy, vijf HBO-gediplomeerde huidtherapeuten, een  schoonheidsspecialiste/huidtherapeut in opleiding en een orthomoleculair(darm)therapeut, die naast een erkende opleiding ook de interne opleiding van Clinic of Skin hebben afgerond. Iedereen in ons team heeft dezelfde passie en expertise: hoogwaardige huidverbetering. Jouw huid verdient namelijk alleen het allerbeste! Gaan we snel samen beginnen aan jouw perfect skin?

Clinic of Skin

SECRETARIS VERHOEFFWEG 17A • NAALDWIJK • T 0174 50 39 74 • WWW.CLINICOFSKIN.NL

Geschreven op

Naar het overzicht

Huidverbetering op maat | Skinpoint

Geen enkele huid is hetzelfde. Kleur, gevoeligheid, volume, leeftijd, lifestyle en nog veel meer factoren zorgen ervoor dat iedere huid... Lees meer »

Liefdevolle kunstwerkjes | Phie Jewels

Inspirerende ondernemer De ontwerpen van sieradenontwerpster Sophie Jong zijn bijzonder en nergens mee te vergelijken. De vraag naar handgemaakte... Lees meer »

Schoonheid van binnenuit | Min110

Wil je fit en gezond ouder worden? Wil je er op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien? Dan ben je helemaal op je plek bij Min110... Lees meer »

De Spring & Summer editie is UIT!

Weer heerlijk bladeren én lezen in het nieuwste Lourens Magazine, de spring & summer editie. Interessante interviews met o.a. Marlijn Weerdenburg,... Lees meer »

Schoonheid is zien

‘Iedereen is mooi, maar niet iedereen ziet het’. Deze zin is huidexpert Diana van Clinique de Beauté in Groningen op het lijf geschreven.... Lees meer »

Je huid jong houden

Al honderden jaren zijn mensen op zoek naar de bron van de eeuwige jeugd. Iedereen wil wel oud worden, maar met de voordelen van het jong... Lees meer »

Winter glow

De dagen worden korter en kouder. Genoeg reden om extra goed voor jezelf te zorgen. Deze producten voorzien je huid, haar en nagels van... Lees meer »

Laat je huid stralen

Een professionele schoonheidssalon waar je je helemaal thuis voelt? Dát is de Skin Boutique van Vanessa Karreman, gevestigd in de leukste... Lees meer »

Zorg voor je huid

Den Haag is die mooie stad achter de duinen. Onbetwist een geweldige plek om te wonen, maar wel een die veel vraagt van de huid, ziet Jeanette... Lees meer »

Secret garden

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van geurige beautyproducten, geïnspireerd op de romantiek van een geheime tuin. Daar fleur je van... Lees meer »