Badkamertrends 2021 by Ton Scholten

Trend 1: Stijlvol Scandinavisch. Sober, maar allesbehalve saai! De Scandinavische stijl kenmerkt zich door een tijdloze, minimalistische inrichting met natuurlijke materialen. Grote tegels of een lichte terrazzo-tegel passen ook goed bij deze stijl.

Foto 1: Vipp. Foto 2: LoooX Bathrooms. Foto 3: Porcelanosa.

Trend 2: Klassiek marmer met metallic accenten. Marmer is een blijvende trend voor badkamers. Gecombineerd met gouden kranen krijgt de badkamer een rijke, luxe uitstraling. Geborsteld RVS geeft een rustige en toch moderne look. Koperen kranen dragen bij aan een warme sfeer en geven een stoere touch aan de badkamer.

Kraan 1: Hotbath. Kraan 2: Gessi.

 

Trend 3: Pastelkleuren en organische vormen. Zachte pastelkleuren geven de badkamer een ingetogen, maar vrolijke sfeer. Ovale en ronde spiegels en waskommen passen perfect bij deze stijl. De zachte kleuren en materialen zijn mooi te combineren met een gouden of koperen kraan.

Trend 4: Industriële badkamer met zwarte accenten. De trendkleur zwart is op allerlei manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte wastafel(kraan), het profiel van een industriële douchewand of een robuuste, zwarte douchekraan. Zwart combineert geweldig met een houten of wit badmeubel, vrijstaand wit bad en tegels in betonlook.

Foto 1 & 2: kranen JEE-O, douchewand Kiek. Foto 3: Hotbath.

Trend 5: Visgraat wandtegels. Wandtegels in visgraatpatroon zijn echte eyecatchers! Zeker in de kleur groen. Wissel zo’n accentmuur af met een rustige, grote tegel op de vloer voor de balans.

Foto’s: Cottoceramix 

Must-have voor dit seizoen: de buitendouche. Het buitenleven begint weer! Creëer met de robuuste buitendouches van JEE-O uw eigen mini-wellness thuis. Geniet van een warme of juist verkoelende douche in uw eigen tuin.

Foto’s: JEE-O

Geschreven op

Naar het overzicht

Ervaar wat wonen is!

Meubelzaak Prummel in Stadskanaal is het familiebedrijf van Jelle en Ria Prummel. Hier draait alles om aandacht en service. Thuis is dé... Lees meer »

Badkamertrends 2021 by Ton Scholten

Trend 1: Stijlvol Scandinavisch. Sober, maar allesbehalve saai! De Scandinavische stijl kenmerkt zich door een tijdloze, minimalistische... Lees meer »

Liefdevol thuis

Verzorgd Wonen in Exloo lijkt in niets op een traditioneel verpleeghuis. Deze particuliere woonzorgvoorziening, voor ouderen in een voormalige... Lees meer »

Altijd lente huizen

Bouwen met hout is helemaal in. Zeker in deze tijd waarin aandacht voor het milieu, duurzaamheid en gezondheid sleutelbegrippen zijn geworden.... Lees meer »

Droom je van een eigen vakantiehuis?

Second Home Beurs De eerste stap naar een tweede huis ! Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder... Lees meer »

Wonen in een vrachtschip

Sloop oude vrachtschepen niet, maar til ze op het land en transformeer ze tot exclusieve en duurzame woon- of werkruimten in een groen landschapspark.... Lees meer »

Jan des Bouvrie tekent mee aan exclusieve houseboat

Een jaar geleden introduceerde Gielissen Shipyard een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat: de MarinHome. De houseboat, die een... Lees meer »