Frank Lyman nieuw design

Frank Lyman met internationaal design uit Canada

Na een vooraanstaande carrière in de mode-industrie, variërend van Sales Director tot President van wereldberoemde modehuizen, lanceerde Frank Lyman zijn gelijknamige merk in 2001.

                     

Hij was van jongs af aan enthousiast over mode en hij stopte nooit met groot denken terwijl hij zijn dromen volgde. Frank Lyman wordt vandaag de dag erkend voor zijn talent, doorzettingsvermogen en passie. Zijn creaties, geïnspireerd door Internationale trends, zijn avant-garde en uiten zich door creatieve accenten en unieke details. Elk ontwerp is zorgvuldig ontworpen om een onberispelijke pasvorm en uitzonderlijke kwaliteit te leveren.

De vrouw die met trots Frank Lyman-stijlen draagt, is gedurfd, zelfverzekerd en onvergetelijk. Ze wil mode dragen die bij haar levensstijl past en haar persoonlijkheid laat zien.

#casual chic  #gelegenheidskleding #franklyman #galajurk #damesjurken

Geschreven op

Naar het overzicht

Paradijs voor shopliefhebbers

In het Rotterdamse Hillegersberg is het charmant shoppen. Het winkelhart in de driehoek Bergse Dorpsstraat-Weissenbruchlaan-Streksingel... Lees meer »

Feel good mode

In modedorp Haren is in het gezellige winkelhart de sfeervolle en exclusieve modeboutique Private Style te vinden. Eigenares Stien Brouwer... Lees meer »

Fifth Avenue Fashion

Kom winkelen bij Fifth Avenue Fashion in Enkhuizen! Niet iedereen staat er bij stil maar je leuk kleden, je haar in model en een klein beetje... Lees meer »

Hello good mood

De modecollecties voor zomer 2023 gaan vrijwel allemaal over het brengen van positiviteit en vreugde door middel van vrolijke tinten en... Lees meer »

Regenboog aan kleuren

Geef je zomergarderobe een vleugje fun met strepen in alle kleuren van de regenboog en een grapje hier en daar. Om spontaan vrolijk van... Lees meer »

Frank Lyman nieuw design

Frank Lyman met internationaal design uit Canada Na een vooraanstaande carrière in de mode-industrie, variërend van Sales Director tot President... Lees meer »

Kleding waar je blij van wordt

Mull Castricum heeft een opfrisbeurt gehad en de vrolijk gekleurde kledingcollectie voor deze lente en zomer straalt je tegemoet. Marco... Lees meer »

Mix & Match

Ommen is een pittoresk en gezellig stadje aan de Vecht in het hart van Overijssel, omringd door prachtige natuur. Hier vindt u een boetiek... Lees meer »

Net even anders

Langere dagen en hogere temperaturen. Het voorjaar is begonnen en de zomer staat voor de deur. Het belooft bij herenkledingzaak Androesja... Lees meer »

Oneindig combineren

Voor hoogstaand en chique shopplezier is de charmante Verwersstraat in het oude centrum van ’s-Hertogenbosch the place to be. In het imposante... Lees meer »