In de spotlight

Het bruist bij Niek Jansen Mode in Didam. Letterlijk, omdat de champagne altijd koud staat, maar ook vanwege de vele evenementen die de charmante Maryse Jansen organiseert in haar winkel voor damesmode en accessoires. Ze wordt vrolijk van die drukke agenda. ‘De klant heeft weer zin in gezelligheid.’ 

Maryse verraste de bewoners van Didam laatst toen ze een retro ‘fashion bus’ het centrum liet binnenrijden, vol gave prints van het merk Herzen’s Angelegenheit. In september was er een modeshow van Marc Cain; ‘met catwalk, mannequins, een DJ, alles erop en eraan’. En zo kunnen we nog wel even doorgaan: van een bezoekje door beroemde stylistes tot een sieradenpresentatie van Jewels by Marthje en een ‘Knitwear Event’. Maryse: ‘Ik heb weer zo'n zin in het winterseizoen, met al die zachte breisels en leren broeken. Prachtig.’  

 

Bar & Bubbels 

Genoeg te beleven dus, voor de klant die al generaties meegroeit met Niek Jansen Mode. Toen Maryse meer dan twintig jaar geleden de winkel van haar ouders overnam, stond ze te trappelen om te renoveren. Uiteindelijk is er in samenwerking met een architect én het advies van Maryse’s vader een mooi resultaat neergezet. In het midden van de winkel prijkt een bar, met genoeg krukken voor ‘de mannen’ wiens vrouwen lekker uitgebreid shoppen. ‘In het weekend openen we 's middags graag een flesje bubbels, om de sfeer extra te verhogen.’ 

‘Als we een kledingsetje posten op Instagram, stromen de aanvragen binnen’ 

Personal shopping afspraak 

Maar ook voor dames die minder graag shoppen of daar gewoon weinig tijd voor hebben, is Niek Jansen the place to be. In dat geval maken de medewerkers graag een personal shopping afspraak, waarbij ze van tevoren al enkele setjes afstemmen op jouw stijl. ‘Deze vrouwen zijn blij dat ze zo binnen een paar uurtjes weer de deur uit zijn, mét een mooie aanvulling op hun garderobe.’ 

Bij Niek Jansen vind je zoal de merken: 

 • Cambio 
 • Gustav 
 • Repeat 
 • Caroline Biss 
 • Marc Cain  
 • Max Mara Weekend  
 • 7 For All Mankind 
 • Liu Jo 
 • LOTT.gioelli 
 • Peserico 
 • Anne Claire 
 • Pinko 

 

Niek Jansen Mode 

Oranjestraat 1, 6942 BD Didam 

T: 0316 221 215 

W: niekjansenmode.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Elegance is an attitude

Grenzeloos, dat is Ameya in Assen. Eigenaresse Jacqueline Barree presenteert een eigen stijl en mix van bekende en onbekende, duurzame merken... Lees meer »

Ode aan De Stijl

Geïnspireerd door Nederland, en in het bijzonder door kunstbeweging De Stijl, bundelden schoenenontwerper Amber Ambrose Aurèle en modeontwerper... Lees meer »

DRESSING UP: HET MAG WEER

De lockdown is voorbij. Mag die joggingbroek dan - eindelijk - uit? Absoluut, zegt Marco van Hall van Mull Castricum. ‘We gaan van ‘dressing... Lees meer »

Mode pagina's vrouwen

Tijd om de wereld opnieuw te ontdekken! De voorjaarscollecties zien er een stuk luchtiger, nostalgischer en feestelijker uit dan de afgelopen... Lees meer »

De vijf vieren

Soms kijkt ze om zich heen en vindt ze het nog steeds onwerkelijk dat het allemaal van haar is. Vijf jaar geleden nam ze samen met haar... Lees meer »

Mannen mode

We gaan weer terug naar het normale leven en dat is aan alles voelbaar. Dit voorjaar hebben we meer dan ooit behoefte aan een veelzijdige... Lees meer »

Great Britain

Voor liefhebbers van hoogwaardige Britse automerken is Klaas & Terlouw in Enter een befaamd adres. Hun gesoigneerde vestiging aan de snelweg... Lees meer »

12,5-jarig jubileum

Dit seizoen heeft voor de winkel en het team een bijzondere start gehad. Na een aantal woelige jaren door de coronacrisis konden we vieren... Lees meer »

Oceaanblauw

Geen wolkje aan de lucht en de zee of zwembad op loopafstand voor een frisse duik. Zomerjurk, bikini, oorbellen en ogen: alles in blauw.... Lees meer »

In de spotlight

Het bruist bij Niek Jansen Mode in Didam. Letterlijk, omdat de champagne altijd koud staat, maar ook vanwege de vele evenementen die de... Lees meer »