In de spotlight

Het bruist bij Niek Jansen Mode in Didam. Letterlijk, omdat de champagne altijd koud staat, maar ook vanwege de vele evenementen die de charmante Maryse Jansen organiseert in haar winkel voor damesmode en accessoires. Ze wordt vrolijk van die drukke agenda. ‘De klant heeft weer zin in gezelligheid.’ 

Maryse verraste de bewoners van Didam laatst toen ze een retro ‘fashion bus’ het centrum liet binnenrijden, vol gave prints van het merk Herzen’s Angelegenheit. In september was er een modeshow van Marc Cain; ‘met catwalk, mannequins, een DJ, alles erop en eraan’. En zo kunnen we nog wel even doorgaan: van een bezoekje door beroemde stylistes tot een sieradenpresentatie van Jewels by Marthje en een ‘Knitwear Event’. Maryse: ‘Ik heb weer zo'n zin in het winterseizoen, met al die zachte breisels en leren broeken. Prachtig.’  

 

Bar & Bubbels 

Genoeg te beleven dus, voor de klant die al generaties meegroeit met Niek Jansen Mode. Toen Maryse meer dan twintig jaar geleden de winkel van haar ouders overnam, stond ze te trappelen om te renoveren. Uiteindelijk is er in samenwerking met een architect én het advies van Maryse’s vader een mooi resultaat neergezet. In het midden van de winkel prijkt een bar, met genoeg krukken voor ‘de mannen’ wiens vrouwen lekker uitgebreid shoppen. ‘In het weekend openen we 's middags graag een flesje bubbels, om de sfeer extra te verhogen.’ 

‘Als we een kledingsetje posten op Instagram, stromen de aanvragen binnen’ 

Personal shopping afspraak 

Maar ook voor dames die minder graag shoppen of daar gewoon weinig tijd voor hebben, is Niek Jansen the place to be. In dat geval maken de medewerkers graag een personal shopping afspraak, waarbij ze van tevoren al enkele setjes afstemmen op jouw stijl. ‘Deze vrouwen zijn blij dat ze zo binnen een paar uurtjes weer de deur uit zijn, mét een mooie aanvulling op hun garderobe.’ 

Bij Niek Jansen vind je zoal de merken: 

 • Cambio 
 • Gustav 
 • Repeat 
 • Caroline Biss 
 • Marc Cain  
 • Max Mara Weekend  
 • 7 For All Mankind 
 • Liu Jo 
 • LOTT.gioelli 
 • Peserico 
 • Anne Claire 
 • Pinko 

 

Niek Jansen Mode 

Oranjestraat 1, 6942 BD Didam 

T: 0316 221 215 

W: niekjansenmode.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Shocking pink

En toen was daar ineens shocking pink! Een kleur die modeontwerper Elsa Schiaparelli in 1937 in Parijs introduceerde en die anno 2022 nog... Lees meer »

Maatwerk & experiment

In een wereld vol massaproductie richt modeontwerper Rosalie Key zich bewust op het tegenovergestelde: maatwerk. Vanuit haar Rotterdamse... Lees meer »

Feniks uit de as

Modehuis Boersma herrijst als een feniks uit de as. Het is te bizar voor woorden: Birgit Boersma en haar man Arjan Maat kreeg op 1 augustus... Lees meer »

Meesterlijk zwart

Zwart. Het was de favoriete kleur van de Spaanse couturier Cristóbal Balenciaga. Een kleur waarin zijn sculpturale en complexe vormentaal... Lees meer »

Beken kleur

Dé trend van dit moment? Jezelf (durven) laten zien, zegt Marco van Hall van Mull Castricum. ‘We mogen en willen onszelf weer meer laten... Lees meer »

Outfits met impact

Prachtige stoffen, geraffineerde breisels, mooie warme kleuren; dit winterseizoen laat She’s Different in Rijssen je weer verbazen met een... Lees meer »

Mix it up

Stijlvol en comfortabel gaan hand in hand in herfst-wintercollecties voor mannen. Een grote trend is het combineren van verschillende stijlen... Lees meer »

Viva volume

De modetrends voor winter 2022 staan in het teken van oversized volumes. Van wijde broeken tot grote jassen: het slimfit tijdperk is definitief... Lees meer »

Dé trends van het seizoen

Androesja is een herenkledingzaak in hartje binnenstad van Groningen. Eigenaar Androesja Vermaning verheugt zich op het najaar/winterseizoen... Lees meer »

Elegance is an attitude

Grenzeloos, dat is Ameya in Assen. Eigenaresse Jacqueline Barree presenteert een eigen stijl en mix van bekende en onbekende, duurzame merken... Lees meer »