In de spotlight

Het bruist bij Niek Jansen Mode in Didam. Letterlijk, omdat de champagne altijd koud staat, maar ook vanwege de vele evenementen die de charmante Maryse Jansen organiseert in haar winkel voor damesmode en accessoires. Ze wordt vrolijk van die drukke agenda. ‘De klant heeft weer zin in gezelligheid.’ 

Maryse verraste de bewoners van Didam laatst toen ze een retro ‘fashion bus’ het centrum liet binnenrijden, vol gave prints van het merk Herzen’s Angelegenheit. In september was er een modeshow van Marc Cain; ‘met catwalk, mannequins, een DJ, alles erop en eraan’. En zo kunnen we nog wel even doorgaan: van een bezoekje door beroemde stylistes tot een sieradenpresentatie van Jewels by Marthje en een ‘Knitwear Event’. Maryse: ‘Ik heb weer zo'n zin in het winterseizoen, met al die zachte breisels en leren broeken. Prachtig.’  

 

Bar & Bubbels 

Genoeg te beleven dus, voor de klant die al generaties meegroeit met Niek Jansen Mode. Toen Maryse meer dan twintig jaar geleden de winkel van haar ouders overnam, stond ze te trappelen om te renoveren. Uiteindelijk is er in samenwerking met een architect én het advies van Maryse’s vader een mooi resultaat neergezet. In het midden van de winkel prijkt een bar, met genoeg krukken voor ‘de mannen’ wiens vrouwen lekker uitgebreid shoppen. ‘In het weekend openen we 's middags graag een flesje bubbels, om de sfeer extra te verhogen.’ 

‘Als we een kledingsetje posten op Instagram, stromen de aanvragen binnen’ 

Personal shopping afspraak 

Maar ook voor dames die minder graag shoppen of daar gewoon weinig tijd voor hebben, is Niek Jansen the place to be. In dat geval maken de medewerkers graag een personal shopping afspraak, waarbij ze van tevoren al enkele setjes afstemmen op jouw stijl. ‘Deze vrouwen zijn blij dat ze zo binnen een paar uurtjes weer de deur uit zijn, mét een mooie aanvulling op hun garderobe.’ 

Bij Niek Jansen vind je zoal de merken: 

 • Cambio 
 • Gustav 
 • Repeat 
 • Caroline Biss 
 • Marc Cain  
 • Max Mara Weekend  
 • 7 For All Mankind 
 • Liu Jo 
 • LOTT.gioelli 
 • Peserico 
 • Anne Claire 
 • Pinko 

 

Niek Jansen Mode 

Oranjestraat 1, 6942 BD Didam 

T: 0316 221 215 

W: niekjansenmode.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

Paradijs voor shopliefhebbers

In het Rotterdamse Hillegersberg is het charmant shoppen. Het winkelhart in de driehoek Bergse Dorpsstraat-Weissenbruchlaan-Streksingel... Lees meer »

Feel good mode

In modedorp Haren is in het gezellige winkelhart de sfeervolle en exclusieve modeboutique Private Style te vinden. Eigenares Stien Brouwer... Lees meer »

Fifth Avenue Fashion

Kom winkelen bij Fifth Avenue Fashion in Enkhuizen! Niet iedereen staat er bij stil maar je leuk kleden, je haar in model en een klein beetje... Lees meer »

Hello good mood

De modecollecties voor zomer 2023 gaan vrijwel allemaal over het brengen van positiviteit en vreugde door middel van vrolijke tinten en... Lees meer »

Regenboog aan kleuren

Geef je zomergarderobe een vleugje fun met strepen in alle kleuren van de regenboog en een grapje hier en daar. Om spontaan vrolijk van... Lees meer »

Frank Lyman nieuw design

Frank Lyman met internationaal design uit Canada Na een vooraanstaande carrière in de mode-industrie, variërend van Sales Director tot President... Lees meer »

Kleding waar je blij van wordt

Mull Castricum heeft een opfrisbeurt gehad en de vrolijk gekleurde kledingcollectie voor deze lente en zomer straalt je tegemoet. Marco... Lees meer »

Mix & Match

Ommen is een pittoresk en gezellig stadje aan de Vecht in het hart van Overijssel, omringd door prachtige natuur. Hier vindt u een boetiek... Lees meer »

Net even anders

Langere dagen en hogere temperaturen. Het voorjaar is begonnen en de zomer staat voor de deur. Het belooft bij herenkledingzaak Androesja... Lees meer »

Oneindig combineren

Voor hoogstaand en chique shopplezier is de charmante Verwersstraat in het oude centrum van ’s-Hertogenbosch the place to be. In het imposante... Lees meer »