In de spotlight

Het bruist bij Niek Jansen Mode in Didam. Letterlijk, omdat de champagne altijd koud staat, maar ook vanwege de vele evenementen die de charmante Maryse Jansen organiseert in haar winkel voor damesmode en accessoires. Ze wordt vrolijk van die drukke agenda. ‘De klant heeft weer zin in gezelligheid.’ 

Maryse verraste de bewoners van Didam laatst toen ze een retro ‘fashion bus’ het centrum liet binnenrijden, vol gave prints van het merk Herzen’s Angelegenheit. In september was er een modeshow van Marc Cain; ‘met catwalk, mannequins, een DJ, alles erop en eraan’. En zo kunnen we nog wel even doorgaan: van een bezoekje door beroemde stylistes tot een sieradenpresentatie van Jewels by Marthje en een ‘Knitwear Event’. Maryse: ‘Ik heb weer zo'n zin in het winterseizoen, met al die zachte breisels en leren broeken. Prachtig.’  

 

Bar & Bubbels 

Genoeg te beleven dus, voor de klant die al generaties meegroeit met Niek Jansen Mode. Toen Maryse meer dan twintig jaar geleden de winkel van haar ouders overnam, stond ze te trappelen om te renoveren. Uiteindelijk is er in samenwerking met een architect én het advies van Maryse’s vader een mooi resultaat neergezet. In het midden van de winkel prijkt een bar, met genoeg krukken voor ‘de mannen’ wiens vrouwen lekker uitgebreid shoppen. ‘In het weekend openen we 's middags graag een flesje bubbels, om de sfeer extra te verhogen.’ 

‘Als we een kledingsetje posten op Instagram, stromen de aanvragen binnen’ 

Personal shopping afspraak 

Maar ook voor dames die minder graag shoppen of daar gewoon weinig tijd voor hebben, is Niek Jansen the place to be. In dat geval maken de medewerkers graag een personal shopping afspraak, waarbij ze van tevoren al enkele setjes afstemmen op jouw stijl. ‘Deze vrouwen zijn blij dat ze zo binnen een paar uurtjes weer de deur uit zijn, mét een mooie aanvulling op hun garderobe.’ 

Bij Niek Jansen vind je zoal de merken: 

 • Cambio 
 • Gustav 
 • Repeat 
 • Caroline Biss 
 • Marc Cain  
 • Max Mara Weekend  
 • 7 For All Mankind 
 • Liu Jo 
 • LOTT.gioelli 
 • Peserico 
 • Anne Claire 
 • Pinko 

 

Niek Jansen Mode 

Oranjestraat 1, 6942 BD Didam 

T: 0316 221 215 

W: niekjansenmode.nl

Geschreven op

Naar het overzicht

In de spotlight

Het bruist bij Niek Jansen Mode in Didam. Letterlijk, omdat de champagne altijd koud staat, maar ook vanwege de vele evenementen die de... Lees meer »

Maison Amsterdam

Het grootste modehuis van Nederland bevindt zich in... De Nieuwe Kerk in Amsterdam! Die is namelijk tijdelijk getransformeerd tot Maison... Lees meer »

She's different

She´s Different in Rijssen geeft jouw stijl van leven volop kleur. Omdat onze najaarscollectie je versteld doet staan van de warme en tijdloze... Lees meer »

Verder kijken, meer zien

Het ‘montuur’ van Bij Maarten in Emmen bestaat uit de winkel, maar het gaat uiteindelijk om de inhoud: de glazen. En dat zit hier méér dan... Lees meer »

Winterse herenmode: warm en duurzaam

De najaarscollecties in de herenmode weerspiegelen de kleuren van een late nazomerdag. Bruine en groene herfsttinten gecombineerd met off... Lees meer »

Duurzame mode in interactieve expo in Tilburg: Long Live Fashion

Modecreaties uit recente collecties van Duran Lantink en Ronald van der Kemp zijn nu te bewonderen in het TextielMuseum in Tilburg. Samen... Lees meer »

Stitching Stories: ‘Iedereen draagt een eigen verhaal uit’

Tijdens haar modeopleiding fietste Carmen Luijt (25) graag kriskras door Rotterdam. Ze genoot van het straatbeeld waarin verschillende culturen... Lees meer »

Westen Mode: Trotse familiehistorie

Hard werken en no-nonsens. Twee eigenschappen die kenmerkend zijn voor de vijf generaties van de familie Westen in Musselkanaal. Wat ooit... Lees meer »

Mull Mode viert het leven

Kleding kopen moet een feest zijn. Deze filosofie bepaalt al ruim tachtig jaar het succes van Mull Mode in Castricum. ‘Na de coronacrisis... Lees meer »

Een nieuw BRILLENseizoen

Het wisselen van de seizoenen is altijd een mooi moment om uw garderobe weer eens op te schonen en aan te vullen. Vergeet dan ook uw bril... Lees meer »