Van der Wal Car Detailing

It all starts with a dream..

Zo begon Patrick van der Wal jaren geleden zijn bedrijf in de car detailing, kijkend naar een plaatje van een klein jongetje op een fiets, die een mooie Porsche ziet. Als klein jongetje al had Patrick een enorme passie voor auto’s. Zijn droom werd werkelijkheid toen hij jaren geleden een bedrijf begon als car detailer. Eerst op locatie, waarna zijn bedrijf groter en groter werd.

Nu is “Van der Wal Car Detailing” een begrip in Nederland. 

 

Wij zijn zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings van “Opti-Coat”. Daarnaast zijn wij distributeur in Nederland van “Opti-Coat” en een opleidingscentrum voor detailers. En hebben wij onze eigen webshop “Boss of Gloss”, waarin wij alles verkopen op het gebied van auto detail producten. 

 

Sinds 2022 is Dannique van Feggelen van “Unnique Reclame en Belettering” bij Patrick blijven ‘plakken’ in het pand aan de Cruquius. Hij begon zijn eigen bedrijf vanuit de zolderkamer bij zijn ouders thuis, maar inmiddels is hij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van PPF XPEL, bestickering (reclame), wrappen en ga zo maar door. Samen vormen Patrick en Dannique een dreamteam. Zij voorzien uw kostbare bezit van bescherming en glans, zodat het in nieuwstaat kan blijven.