Relaxen in Villa Royale

Villa Royale op Curacao biedt moderne, verfijnde ambiance gecombineerd met persoonlijke service en privacy. Op loop-afstand van het bekende 

Jan Thiel Beach en omgeven door een tropische tuin bevinden zich vier glamoureuze privé-villa’s, die Eric Kuster heeft voorzien van zijn kenmerkende stijl. Inrichting en ambiance vormen een perfecte balans tussen klassiek en modern design. 

Hoogwaardig
De villa’s zijn gebouwd met hoogwaardige materialen, perfect afgewerkt met kwaliteitsproducten en ingericht met luxe design meubilair. Het resort ligt op enkele minuten lopen van het bekende Jan Thiel Beach. Hier vind je verschillende beachclubs en restaurants, waar je naar hartelust kunt relaxen en genieten.

Het uitzicht op de Caribische zee, de moderne bouw en het unieke design maken dit resort tot de parel van Jan Thiel. De villa’s worden gekarakteriseerd door een unieke combinatie van kleuren en lichtinval. De hoge plafonds en ramen creëren een oase aan licht en ruimte. Het privé-zwembad en de zeer comfortabele mastersuite bevinden zich op de bovenste verdieping. De rijke aankleding, strakke plafonds en designverlichting vormen de perfecte ambiance voor een ultiem verblijf.

Onvergetelijk
Villa Royale doet haar naam helemaal eer aan. Naast de uniek ontworpen villa’s  zijn er natuurlijk nog een aantal bijzondere redenen waarom het resort gasten hét ultieme verblijf bezorgt. De villa’s zijn omgeven door een prachtige tropische tuin en bieden voldoende ruimte en privacy.  Ook de gym en speciale gameroom zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

De persoonlijke service en aandacht van het Villa Royale-team is uniek. Daarnaast verzorgt het resort ook alle reserveringen voor activiteiten, restaurants
en andere persoonlijke wensen.

Snel boeken
Een weekje vertoeven in een van deze fijne villa’s? Dat kost in het hoogseizoen 550 euro per nacht, in het laagseizoen 395 euro per nacht en tijdens de kerstdagen 990 euro per nacht. Boek nu snel uw perfecte vakantie op www.villaroyalecuracao.com.

villa royale curaçao

Naar het overzicht