GRAND EVENT DER AA-KERK GRONINGEN | zondag 11 maart 2018

Op zondag 11 maart 2018 organiseert Lourens Magazine een grand event in de Der Aa-Kerk in Groningen. In de geweldige ambiance van dit middeleeuwse gebouw zijn doorlopend fashionshows van Androesja Herenmode, SiMode en Riets Lingerie.

Eyewearshows
Met eigen shows presenteert Greving & Greving Opticiens de actuele eyeweartrends van de bekende brillenmerken Alain Mikli, Lindberg en Cartier. HA Juweliers toont de nieuwe jewelry & watchescollectie en de heren van Schoenenzaken demonstreren hun vakmanschap op het gebied van herenschoenen.

Dick Beijer
De bekende tuinarchitect Dick Beijer is de hele dag aanwezig op het event. De bezoekers kunnen foto’s en schetsen van hun tuin meenemen voor handige tips en adviezen.

Chef’s table
Sterrenchef Jilt Cazemier van restaurant de De Vlindertuin bereidt én serveert hoogstpersoonlijk een 3-gangen lunch aan zijn Chef's Table. Tevens zijn er heerlycke proeverijen van onder andere Hein Post Wijn & Delicatessen en de Groninger Kaasboetiek.

Andere deelnemers aan het event zijn onder andere Van Mossel Jaguar Land Rover, Travelbags, Bang & Olufsen M. Troelstra, Homan Slapen/ Hästens, Anna van Schilfgaarde Interieur, NewFysic, Beauty's Jewelry en Byoux, Blush Skin Clinic en Marlyse Blue Cosmetica.

Zondag 11 maart 2018 | 11 -18 uur | toegangskaarten zijn vanaf 15 februari verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven.

 

 

Terug naar het overzicht