Moonsisters Lieke en Jetteke van Lexmond brengen na groot succes nieuwe editie ‘Moon Calendar’ uit

De 2021 editie is tevens vertaald naar Engels en is vanaf vandaag voor Amerika en Canada exclusief verkrijgbaar bij GOOP.com, het befaamde lifestyle platform van Gwyneth Paltrow.

Maandag 19 oktober 2020 - In 2020 lanceerden zussen Lieke en Jetteke van Lexmond de eerste editie van hun Moon Calendar. En met groot succes, want na de derde druk was de kalender volledig uitverkocht. De nieuwe editie (2021) is nu verkrijgbaar in zowel het Nederlands als het Engels.

Het succes van de Moon Calendar blijft niet binnen de Nederlandse grenzen. Zo haakt Gwyneth Paltrow aan voor deexclusieve verkoop in Amerika en Canada van de 2021 editie met haar online lifestyle platform GOOP.com. Het bekende online platform, wat zich focust op de moderne ‘open minded’ vrouw, trekt maandelijks miljoenen bezoekers.

Moon Calendar 2021
Van jongs af aan zat de liefde voor de maan er al in bij de zusjes. De Moon Calendar is een product van intensieve research naar de kracht van de maan op mens en natuur. Moonsisters Lieke en Jetteke delen nu hun bevinden graag met anderen.
 
De kracht van de Maan is voor iedereen duidelijk te zien in eb en vloed.
Een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan. De mens bestaat voor minimaal 55 tot 65 procent uit water, dus heeft de Maan, het ultieme vrouwelijke hemellichaam, ook enorm veel invloed op ons.

De scheurkalender werpt licht op de gunstige momenten die de maan biedt en is een leidraad vol nuttige, geestige en verrassende tips, heerlijke quotes, recepten en kennis over kruiden en de natuur.
  
Lees waarom je beter een voedend masker kunt nemen bij Wassende Maan en een detox bij Afnemende Maan, de beste presentaties geeft bij onder andere de Maan in Boogschutter, je financiën het beste op orde krijgt bij de Maan in Maagd, je carrière een vlucht kan nemen als de Maan in Steenbok staat. Betaal je veel geld voor een cellulitis behandeling, doe hem dan alsjeblieft bij Afnemende maan.

Je hoeft natuurlijk niet strikt te leven naar de Moon Calendar, maar het kan je wel helpen om meer uit de dag en jezelf te halen, 365 dagen per jaar.

De Moon Calendar (2021) is in kleur geïllustreerd op gerecycled papier en is afgezet met bladgoud. Een ode aan hun moeder, die altijd stilstaat bij bijzondere dagen, ofwel dagen met een gouden rand.
 
Om deze reden is de Moon Calendar een bijzonder cadeau voor jezelf en/of voor iemand die je liefhebt.

De Moon Calendar is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar via:
www.lexmondvslexmond.com, Goop.com en binnen Nederland tevens bij de betere boekhandel en cadeauwinkels.

Verkoopprijs: Moon Calendar NL & ENG - €24,95 

Naar het overzicht

Moonsisters Lieke en Jetteke van Lexmond brengen na groot succes nieuwe editie ‘Moon Calendar’ uit

De 2021 editie is tevens vertaald naar Engels en is vanaf vandaag voor Amerika en Canada exclusief verkrijgbaar bij GOOP.com, het befaamde... Lees meer »

Stap voor stap afscheid nemen

De TOLAD staf (Totem Of Life And Death) is een Nederlandse noviteit waarmee nabestaanden de as van een overleden dierbare stap voor stap... Lees meer »