Jan des Bouvrie tekent mee aan exclusieve houseboat

Een jaar geleden introduceerde Gielissen Shipyard een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat: de MarinHome. De houseboat, die een compacte buitenmaat combineert met opvallend veel binnenruimte, bleek niet alleen populair bij watersporters, maar trok ook een heel nieuwe groep naar de jachthavens: mensen op zoek naar een tweede huis op een unieke plaats. Zij genieten van een verplaatsbare vakantiewoning in een heerlijk kabbelende omgeving. Met deze groep mensen voor ogen heeft Gielissen Shipyard nu Jan des Bouvrie benaderd om designinterieurs te ontwerpen voor de houseboat. Dat heeft geresulteerd in een unieke Nederlandse samenwerking waarin Gielissen Shipyards haar maritieme kennis inbrengt en Des Bouvrie zorgt voor een meer dan eigentijds interieur.

Des Bouvrie: “De MarinHome biedt standaard al 34 m2 comfort en gebruiksgemak, met een royale woonkamer met volledig uitgeruste open keuken en een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Daarnaast beschikt de houseboat over een ouderslaapkamer en een tweede slaapkamer waar een stapelbed geplaatst kan worden. Ik heb in mijn ontwerp niet alleen het design mijn eigen signatuur gegeven, maar ook een tweede badkamer toegevoegd, zodat iedere slaapkamer nu zijn eigen badkamer heeft. Dat zijn eisen die je in dit marktsegment van levensgenieters mag verwachten. Daarnaast heb ik ook het aanzien van de MarinHome een geheel eigen signatuur gegeven.”

CEO Bart Wigman is enorm blij met de samenwerking tussen de moderne werf en de eigenzinnige vormgever: “Jan des Bouvrie heeft met zijn vooruitstrevende opvattingen een enorme impuls aan de designwereld in Nederland gegeven. Hij heeft een handtekening die werkelijk herkenbaar is. Hij heeft twee ontwerpen gemaakt die allebei door ons op de markt gebracht gaan worden. Dat maakt dat de MarinHome vanaf nu in vijf varianten aangeboden wordt. De twee die Jan voor ons ontworpen heeft springen er werkelijk uit. Niet alleen doordat we het kenmerkende wit van Jan zien, maar vooral vanwege de vele doordachte details van deze meesterontwerper.”

Uiteraard is de MarinHome, in iedere uitvoering, een perfecte investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, maar ook voor investeerders en jachthavens op zoek naar rendement, is de MarinHome een zeer aantrekkelijke optie. De MarinHome is namelijk uiterst geschikt voor verhuur.

De MarinHome is een Nederlands kwaliteitsproduct. De hoogwaardige afwerking is gericht op jarenlang onderhoudsvrij gebruik. De MarinHome is volledig afgestemd op de vocht- en windbelasting die we in onze wateren kunt verwachten en beschikt over het CE keurmerk en handboek categorie D. De houseboat wordt gebouwd door Gielissen Shipyard in Helmond. Het bedrijf dat inmiddels 20 jaar actief is, heeft voor de productie een volledige nieuwe scheepswerf gerealiseerd die qua inrichting én techniek toonaangevend is binnen Europa. Op de compacte werf, die exact een jaar geleden officieel geopend werd, kan het bedrijf gelijktijdig twee houseboats bouwen.

www.marinhome.nl

Naar het overzicht

Jan des Bouvrie tekent mee aan exclusieve houseboat

Een jaar geleden introduceerde Gielissen Shipyard een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat: de MarinHome. De houseboat, die een... Lees meer »