Slimme tweewieler

Op het eerste gezicht is de Velocipede Fogliaverde geen E-bike, maar dat is het wel! De bedrading is nauwelijks zichtbaar en nergens is een batterij te zien. Die is namelijk handig weggewerkt in de achternaaf. De Zwitserse retro citybike is uitgerust met een prachtig stukje technologie, die energie terug aan de motor geeft (recupereren) als je van een helling rijdt of als je terugtrapt waardoor de fets tevens afremt op de motor. Oftewel E-smart, dus nooit een stekker in het stopcontact. Met je smartphone kun je de juiste powermodus inschakelen en beheer je de eigen ritgegevens. Dankzij de mooie lederen accessoires is de klassiek sportieve tweewieler een opvallende verschijning in het straatbeeld. Prijzen vanaf 4.450 euro.

Kijk voor meer informatie op www.cittiebike.nl.

 

 

 

 

Naar het overzicht

Slimme tweewieler

Op het eerste gezicht is de Velocipede Fogliaverde geen E-bike, maar dat is het wel! De bedrading is nauwelijks zichtbaar en nergens is... Lees meer »

Union lanceert nieuwe retro stadsfietsen

Het oer-Hollands merk Union (1904) heeft haar bestaande modellen in een hip jasje gegoten. Het resultaat? Een hippe e-bike, de Union Fast,... Lees meer »

Het succes van offline dating

Nederland telt meer dan 2,5 miljoen singles. Velen van hen zijn ongewild single en zoekende naar liefde. In eerste instantie komen zij terecht... Lees meer »