Het succes van offline dating

Nederland telt meer dan 2,5 miljoen singles. Velen van hen zijn ongewild single en zoekende naar liefde. In eerste instantie komen zij terecht bij de laagdrempelige online datingsites. Deze toegankelijkheid zonder screening is de reden dat deze ‘gelukszoekers’ van een koude kermis thuiskomen.

Waarom is het lastig om de juiste partner te vinden?
Naarmate je ouder wordt is het vinden van ‘de ware’ steeds moeilijker. Date for 2 streeft ernaar een gelijkwaardige relatie tot stand te brengen. Alleen dan is immers de kans van slagen het grootst. Een relatie waarin beiden goed kunnen gedijen.

Wat maakt Date for 2 anders dan online datingsites?
Wij werken uitsluitend met consultants die jaren ervaring hebben in de executive search en in het coachingvak. Zij zijn in staat goede persoonsanalyses te maken voor het tot stand brengen van goede matches en kunnen, daar waar nodig, een ondersteunende rol bieden. Het echte ‘headhunten’ daar onderscheiden we ons in. Op zoek naar de perfect match. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Wie zoeken vooral contact met Date for 2?
Onze doelgroep is de hoger opgeleide, zelfverzekerde en zelfbewuste single. Vaak hebben zij een drukke baan, willen niet publiekelijk te kennen geven op zoek te zijn naar ‘de ware liefde’ of zijn te vaak teleurgesteld via het online daten. Je kunt wachten tot het geluk je via natuurlijke weg toelacht of je kunt een professional inschakelen. Wellicht iets minder romantisch maar zeker zo effectief!

Hoe zorgen jullie dat een date succesvol is?
Dat begint vanzelfsprekend bij de intake, bestaande uit een diepte interview en een persoonlijkheidstest. Wij besteden veel aandacht aan het profiel van onze cliënt maar ook aan het profiel van de (potentiële) kandidaat. Het is de benodigde input om kwalitatief goede matches te kunnen maken.

Een slagingspercentage van 60 tot 85%?
Ja, dat is heel bijzonder in de wereld van de Personal Matchmaking. Een zeer uitgebreide en zorgvuldige intake, een bestand van gelijkgestemden en de deskundigheid van al onze consultants maken dit mogelijk. Onze job is een mix van ratio en de emotie, dat maakt het werk zo mooi en interessant. Het komt regelmatig voor dat mensen het geluk bij een hele andere partner vinden dan ze zelf hadden verwacht.  

020-2374710 | www.datefor2.nl

Naar het overzicht

Slimme tweewieler

Op het eerste gezicht is de Velocipede Fogliaverde geen E-bike, maar dat is het wel! De bedrading is nauwelijks zichtbaar en nergens is... Lees meer »

Union lanceert nieuwe retro stadsfietsen

Het oer-Hollands merk Union (1904) heeft haar bestaande modellen in een hip jasje gegoten. Het resultaat? Een hippe e-bike, de Union Fast,... Lees meer »

Het succes van offline dating

Nederland telt meer dan 2,5 miljoen singles. Velen van hen zijn ongewild single en zoekende naar liefde. In eerste instantie komen zij terecht... Lees meer »