Vet- en suikervrije sauzen

Verantwoord en lekker eten was niet eerder zo makkelijk. Helemaal met het aanbreken van de zomer en het BBQ-seizoen. Onlangs lanceerde 2BSlim haar sauzen op de Nederlandse markt. Deze sauzen bevatten 0% vet, geen suiker, maar wel 100% smaak. Ze bevatten slechts 1 calorie per portie. Verder zijn ze gluten- en lactosevrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. De innovatieve lijn gezonde sauzen is IFC gecertificeerd en HACCP geaccrediteerd, hetgeen betekent dat wat men proeft men ook daadwerkelijk binnen krijgt.  

De bedenker en ontwikkelaar van de sauzen is Spanjaard Miquel Ferrando Pascual. Miquel is altijd erg sportief geweest, maar door een druk en onregelmatig leven waarbij hij veel moest reizen kwam hij twintig kilo aan. Toen tijdens een doktersbezoek bleek dat hij een te hoog cholesterolgehalte had en van de dokter medicijnen kreeg hiervoor, was dat voor hem aanleiding om het trainen weer op te pakken en aanzienlijk gezonder te gaan leven. Op die manier kwam hij erachter dat er maar weinig ‘gezonde’ voeding te koop was en is toen begonnen met het ontwikkelen van verantwoorde producten waarvan de 2BSlim sauzen het grootste wapenfeit zijn. Zijn hele leven staat in het teken van gezond leven en eten. Uiteraard spelen de producten van 2BSlim hier een belangrijke rol in.

De 2BSlim sauzen zijn verkrijgbaar in de smaken: Barbecue, Pikante Chili, Knoflooksaus, Pikante Knoflooksaus, Cocktail, Caesar, Ketchup, Tomaat/Basilicum, Knoflook/Kruiden, Yonnaise, Balsamico en Chili. Voor de zoete trek bestaat er Chocolade-, Kaneel-, Aardbeien-, Cranberry- en Karamelsiroop.

Binnenkort lanceert 2BSlim nog meer verantwoorde producten. De producten zijn inmiddels te koop in ruim 20 landen en wekelijks komen hier nieuwe landen bij. In Nederland zijn de 2BSlim sauzen te koop bij onder andere XXL Nutrition en Bodyenfitshop. De prijs bedraagt €3,90.

Naar het overzicht

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Land Rover Defender Pralines

De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega's... Lees meer »

Elsje Bruijnesteijn speurt naar vergeten groentes

Elsje Bruijnesteijn heeft haar werk gemaakt van het verzamelen van alles dat eetbaar is in Nederland, zoals wilde kruiden, noten en bessen... Lees meer »

Vet- en suikervrije sauzen

Verantwoord en lekker eten was niet eerder zo makkelijk. Helemaal met het aanbreken van de zomer en het BBQ-seizoen. Onlangs lanceerde 2BSlim... Lees meer »