De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. 
 
Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich extreem aan het doortrekken ten opzichte van andere landen. Het merk WWOO is verkrijgbaar in meer dan 14 landen. 
 
In tegenstelling tot alle andere buitenkeukens past WWOO in iedere tuin, is oersterk en onderhoudsvrij. De eenvoud en een doordacht gepatenteerd  ‘zwevend” design met "1001 design" mogelijkheden passend bij een ieders wensen en budget.
Bij WWOO vind men geen vaste kastjes of koelkast e.d. Geen hoeken waar blad of schimmel tussen kan zitten. Alle accessoires zijn zo ontworpen dat men er weinig onderhoud aan hebt, makkelijk schoon te maken zijn én het hele jaar door buiten kunnen staan. Met WWOO heb je alle tijd om te genieten, ongeacht hoe vaak hij wordt gebruikt.
 
WWOO blijft jaarlijks de accessoires collectie uitbreiden. De mogelijkheden om je tuin en WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, geïntegreerde haard of braai, stoere opbergkistjes, houten snijplanken, noem het maar op! Uiteraard zijn alle accessoires oersterk, stylish, praktisch en allweatherproof. 
  
Over WWOO
Ontwerp de WWOO als vrijstaande buitenkeuken, verwerk de WWOO in je erfafscheiding of creëer de ultieme buiten lounge onder je veranda. WWOO is een product van de Nederlandse interieurontwerper Piet-Jan van den Kommer. Zijn ontwerpen staan al meer dan 20 jaar bekend om de kracht van eenvoud, gebruiksgemak, pure materialen en life-time levensduur. WWOO is ontstaan vanuit zijn passie voor buiten koken en zijn visie dat je het hele jaar buiten kunt genieten. 
 
Bekijk de WWOO collectie op wwoo.nl of kom naar het creatief landgoed "Noordervaart 127” waar het hoofdkantoor is gevestigd of bezoek een van de WWOO dealers door heel Nederland.

Naar het overzicht

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

De buitenkeuken is here to stay.

WWOO is de oersterke betonnen buitenkeuken van Nederlandse bodem. Volgens ontwerper Piet-jan van den Kommer is de trend in Nederland zich... Lees meer »

Land Rover Defender Pralines

De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega's... Lees meer »

Elsje Bruijnesteijn speurt naar vergeten groentes

Elsje Bruijnesteijn heeft haar werk gemaakt van het verzamelen van alles dat eetbaar is in Nederland, zoals wilde kruiden, noten en bessen... Lees meer »

Vet- en suikervrije sauzen

Verantwoord en lekker eten was niet eerder zo makkelijk. Helemaal met het aanbreken van de zomer en het BBQ-seizoen. Onlangs lanceerde 2BSlim... Lees meer »