Persoonlijke keukens

Dévies cookcompany in Haarlem creëert al meer dan negentig jaar verrassend mooie keukens. Als derde generatie aan het roer, zetten Edward en Paulien het familiebedrijf met passie voort. Door expertise, persoonlijke service en gastvrijheid weten klanten hen te vinden!

Redactie: Natasja Admiraal

Midden in de showroom van Dévies cookcompany staat een stijlvolle keuken op een verhoging van terrazzo. Edward en Paulien de Jong-Dévies lieten dat podium bouwen als eerbetoon aan de oorsprong van het familiebedrijf. Het historische pand is al heel lang in bezit van de familie Dévies, getuige de fraai gerestaureerde gevelsteen.

Mooie materialen 
Vanuit deze inspirerende plek, realiseren Edward en zijn rechterhand Gerben verrassende keukenontwerpen met prachtige materialen. ‘We werken met gerenommeerde keukenmerken zoals Rational – al meer dan 55 jaar – Eggersmann, Snaidero en KH System Möbel’, vertelt Edward. ‘Op het gebied van keukenapparatuur doen wij veel zaken met Gaggenau Miele, Neff, Smeg, Quooker en Bora, bekend van de revolutie in werkbladafzuiging.’

Aandacht
Bij het eerste gesprek inventariseert Edward wat de klant wenst en van een keuken verwacht. Daarnaast kijkt en luistert hij goed naar de situatie: waar vraagt een huis om, hoe kookt iemand, wat kán er qua ruimte. ‘We verzorgen de begeleiding van A tot Z. Regelmatig richten wij ook volledige interieurs in, omdat de keuken een steeds belangrijker onderdeel is van het totaalinterieur. Vanwege die persoonlijke service en aandacht komen veel mensen, bij een verhuizing of na vele jaren, bij ons terug voor een tweede of zelfs derde keuken.’ 

Turfmarkt 6-8 | Haarlem
023 531 36 45 | www.deviescookcompany.nl
Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Op afspraak zijn wij altijd open.

Geschreven op

Naar het overzicht

Persoonlijke keukens

Dévies cookcompany in Haarlem creëert al meer dan negentig jaar verrassend mooie keukens. Als derde generatie aan het roer, zetten Edward... Lees meer »

Gastvrij familiebedrijf

Dévies cookcompany in Haarlem viert zijn negentigjarig jubileum. Als derde generatie aan het roer zetten Edward en Paulien het familiebedrijf... Lees meer »

Het optimale keukenconcept

Op een niet te missen zichtlocatie bevindt zich de showroom van bulthaup Haarlem. Het jonge bedrijf wordt gerund door Marius Alberts, een... Lees meer »