Persoonlijke keukens

Dévies cookcompany in Haarlem creëert al meer dan negentig jaar verrassend mooie keukens. Als derde generatie aan het roer, zetten Edward en Paulien het familiebedrijf met passie voort. Door expertise, persoonlijke service en gastvrijheid weten klanten hen te vinden!

Redactie: Natasja Admiraal

Midden in de showroom van Dévies cookcompany staat een stijlvolle keuken op een verhoging van terrazzo. Edward en Paulien de Jong-Dévies lieten dat podium bouwen als eerbetoon aan de oorsprong van het familiebedrijf. Het historische pand is al heel lang in bezit van de familie Dévies, getuige de fraai gerestaureerde gevelsteen.

Mooie materialen 
Vanuit deze inspirerende plek, realiseren Edward en zijn rechterhand Gerben verrassende keukenontwerpen met prachtige materialen. ‘We werken met gerenommeerde keukenmerken zoals Rational – al meer dan 55 jaar – Eggersmann, Snaidero en KH System Möbel’, vertelt Edward. ‘Op het gebied van keukenapparatuur doen wij veel zaken met Gaggenau Miele, Neff, Smeg, Quooker en Bora, bekend van de revolutie in werkbladafzuiging.’

Aandacht
Bij het eerste gesprek inventariseert Edward wat de klant wenst en van een keuken verwacht. Daarnaast kijkt en luistert hij goed naar de situatie: waar vraagt een huis om, hoe kookt iemand, wat kán er qua ruimte. ‘We verzorgen de begeleiding van A tot Z. Regelmatig richten wij ook volledige interieurs in, omdat de keuken een steeds belangrijker onderdeel is van het totaalinterieur. Vanwege die persoonlijke service en aandacht komen veel mensen, bij een verhuizing of na vele jaren, bij ons terug voor een tweede of zelfs derde keuken.’ 

Turfmarkt 6-8 | Haarlem
023 531 36 45 | www.deviescookcompany.nl
Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Op afspraak zijn wij altijd open.

Geschreven op

Naar het overzicht

Koken is muziek maken | Karsu

Het kookboek Karsu’s Kitchen was in 2023 het bestverkochte kookboek van Nederland. Karsu bewijst hiermee des te meer hoe getalenteerd zij... Lees meer »

Genot voor álle zintuigen

Het zijn niet alleen de verfijnde culinaire gerechten, maar juist de totaalbeleving die restaurant Novité in Son biedt, die liefhebbers... Lees meer »

Keukens voor fijnproevers

Ze delen een jarenlange vriendschap, een grote passie voor persoonlijke keukens en next level keukenapparatuur én delen hun kennis en ervaring... Lees meer »

Persoonlijke keukens

Dévies cookcompany in Haarlem creëert al meer dan negentig jaar verrassend mooie keukens. Als derde generatie aan het roer, zetten Edward... Lees meer »

Gastvrij familiebedrijf

Dévies cookcompany in Haarlem viert zijn negentigjarig jubileum. Als derde generatie aan het roer zetten Edward en Paulien het familiebedrijf... Lees meer »

Gerard Hempen Keukens van Hout uit Ter Apelkanaal maakt jouw droomkeuken werkelijkheid!

Ga je bouwen, verbouwen of verhuizen? In iedere woning hoort een leefkeuken die bij je past. Een keuken waarin je je thuis voelt, ontworpen... Lees meer »

Het optimale keukenconcept

Op een niet te missen zichtlocatie bevindt zich de showroom van bulthaup Haarlem. Het jonge bedrijf wordt gerund door Marius Alberts, een... Lees meer »