Sprankelend Rood

Fruitteler heeft een primeur: een Hollandse cider van een bijzondere appel, geteeld op de vruchtbare gronden in de Kromme Rijnstreek. Deze Redlove is van binnen en van buiten rood gekleurd is en heeft een hoge waarde aan antioxidanten.

Jacco Merkens is een Werkhovense fruitteler. Vroeger had het familiebedrijf enkel koeien, schapen en varkens. Later kwamen er fruitbomen bij en inmiddels is het een groot gemengd bedrijf.  ‘Mijn broer doet de varkens. Daar heb ik niets mee. Ik ben gek op fruit. Appels en peren’, vertelt Jacco.Van origine komt de Redlove uit Zwitserland. Het is een echte eyecatcher. Niet alleen de schil is prachtig rood, ook het vruchtvlees is van nature rood gekleurd. Ook sommige wilde appelsoorten hebben deze bijzondere kleur.

De Redlove heeft een karaktervolle smaak en is rijk aan vitaminen en antioxidanten. Jacco maakt er een fruitig sap van. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Nieuw is de heerlijke Redlove Premium cider. Deze is gemaakt van 100 procent rood sap. De sprankelende cider is licht mousserend, goudkleurig en heeft een fruitige afdronk. Gekoeld geserveerd is de smaakervaring het best. De apetijtelijke Redlove is te bestellen via jcmerkens@hetnet.nl of 06-12390854. Bij bestelling van 12 ˜ essen worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Naar het overzicht

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

Land Rover Defender Pralines

De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega's... Lees meer »

Elsje Bruijnesteijn speurt naar vergeten groentes

Elsje Bruijnesteijn heeft haar werk gemaakt van het verzamelen van alles dat eetbaar is in Nederland, zoals wilde kruiden, noten en bessen... Lees meer »

Nederlands wijnmerk Black & Bianco introduceert nieuwe selectie wijnen

Black & Bianco brengt sinds drie jaar een assortiment aan wijnproducten uit zowel Frankrijk als Italië in een speciaal daarvoor ontworpen... Lees meer »

Vet- en suikervrije sauzen

Verantwoord en lekker eten was niet eerder zo makkelijk. Helemaal met het aanbreken van de zomer en het BBQ-seizoen. Onlangs lanceerde 2BSlim... Lees meer »

Lekker koud water

Water is een gezonde dorstlesser en gelukkig in Nederland overal uit de kraan te drinken. Maar het oog wil ook wat. In de waterkaraffen... Lees meer »

Exota on the rocks

IJskoude Exota geeft je dat instant zomer gevoel. Het openen van de beugelfles geeft het unieke ‘plop’ geluid en zorgt voor een extra verfrissend... Lees meer »

Sprankelend Rood

Fruitteler heeft een primeur: een Hollandse cider van een bijzondere appel, geteeld op de vruchtbare gronden in de Kromme Rijnstreek. Deze... Lees meer »

Foodplaza langs de snelweg

Een tankshop die samenwerkt met een luxe restaurant. Dat gebeurt in het vernieuwde Avia-tankstation langs snelweg A1 bij Deurningen. Niek... Lees meer »