Nederlands wijnmerk Black & Bianco introduceert nieuwe selectie wijnen

Black & Bianco brengt sinds drie jaar een assortiment aan wijnproducten uit zowel Frankrijk als Italië in een speciaal daarvoor ontworpen opvallende fles. Het assortiment is in zijn geheel op elkaar afgestemd. Ieder jaar selecteren zij nieuwe wijnhuizen voor hun producten.

Black & Bianco gelooft en belooft dat wijn meer is dan drinken alleen. Wijn in al zijn facetten is een belevenis. Iedere wijn is een samengaan van smaak, geur en kleur in harmonie met het uiterlijk van de fles en de sprankeling in het glas. Dat blijkt ook weer uit de geheel nieuw geselecteerde rosé en witte wijn. Beide kwaliteitsproducten zijn dit jaar afkomstig uit Frankrijk.

Het dynamische bedrijf heeft dit jaar gekozen voor de AOP Côte de Provence 2015 rosé. Voor de witte wijn selecteerden zij de IGP Chardonnay 2015. Beide zitten in een bijzondere wit gespoten fles. De Provence rosé is prachtig licht gekleurd en heeft hints van citrus, rode bessen en witte bloesem. De Chardonnay is een complexe wijn met frisse geuren als groene appel, peer en witte bloemen. Een wijn met een lange afdronk, waarbij men een beetje boter proeft. Een frisse, complexe en evenwichtige smaak. Of men deze wijnen nu thuis drinkt, in een restaurant of heerlijk op een terras in de zomerzon, het zal iedere keer en altijd een feestje zijn.

Maar vergeet vooral ook de rode wijn van Black & Bianco niet! Uiteraard voldoet ook deze wijn aan de hoge kwaliteitsstandaard die het bedrijf hanteert. Het is een Pinot Noir en afkomstig van hetzelfde Franse wijnhuis als de vorige selectie alleen van het nieuwe jaar 2013. De wijn springt in oog door de opvallende zwarte fles waarin deze geleverd wordt. Het is een mooie Pinot Noir uit het zonnige zuiden van Frankrijk. Een prachtige volle rode wijn die smaakt alsof het iedere dag Valentijnsdag is. Geniet van deze wijn bij een passende maaltijd of drink hem eens gekoeld op een warme (na-)zomerse dag. De Pinot Noir is de enige rode wijn die ook koud perfect smaakt. Een aanrader. Welke wijn men ook kiest uit de range van Black & Bianco, het drinken ervan is keer op keer een beleving van een glas met klasse. Have a glass of class.

Voor verkoopadressen kijk op www.blackandbianco.com

Naar het overzicht

Nederland steekt massaal de barbecue aan

Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »

Land Rover Defender Pralines

De Land Rover Defender is om van te smullen. Nu ook letterlijk: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en hun Belgische collega's... Lees meer »

Elsje Bruijnesteijn speurt naar vergeten groentes

Elsje Bruijnesteijn heeft haar werk gemaakt van het verzamelen van alles dat eetbaar is in Nederland, zoals wilde kruiden, noten en bessen... Lees meer »

Nederlands wijnmerk Black & Bianco introduceert nieuwe selectie wijnen

Black & Bianco brengt sinds drie jaar een assortiment aan wijnproducten uit zowel Frankrijk als Italië in een speciaal daarvoor ontworpen... Lees meer »

Vet- en suikervrije sauzen

Verantwoord en lekker eten was niet eerder zo makkelijk. Helemaal met het aanbreken van de zomer en het BBQ-seizoen. Onlangs lanceerde 2BSlim... Lees meer »

Lekker koud water

Water is een gezonde dorstlesser en gelukkig in Nederland overal uit de kraan te drinken. Maar het oog wil ook wat. In de waterkaraffen... Lees meer »

Exota on the rocks

IJskoude Exota geeft je dat instant zomer gevoel. Het openen van de beugelfles geeft het unieke ‘plop’ geluid en zorgt voor een extra verfrissend... Lees meer »

Sprankelend Rood

Fruitteler heeft een primeur: een Hollandse cider van een bijzondere appel, geteeld op de vruchtbare gronden in de Kromme Rijnstreek. Deze... Lees meer »

Foodplaza langs de snelweg

Een tankshop die samenwerkt met een luxe restaurant. Dat gebeurt in het vernieuwde Avia-tankstation langs snelweg A1 bij Deurningen. Niek... Lees meer »