Zó op tafel en onweerstaanbaar lekker
De succesvolle Britse foodblogger Ella Mills bewijst met haar nieuwe kookboek Deliciously Ella Snel & Makkelijk hoe simpel het is om plantaardig te eten, terwijl je een druk leven leidt. Haar advies: ‘Laat saaie salades links liggen. Gezond eten is een feest van geweldige ingrediënten, texturen en smaken. Rijk, kleurrijk en overvloedig.’
Dat haar merk Deliciously Ella zo succesvol zou worden, had Ella Mills zelf nooit verwacht. Wat begon als een persoonlijk blog, is inmiddels uitgegroeid tot een eigen app, een delicatessenwinkel, een verzameling receptenboeken, een reeks podcasts, plantaardige voedingsproducten en een groeiende community op sociale media.
Geschreven op
Naar het overzicht
Je brein weer in balans
In de snelle maatschappij waarin we leven krijgt ons brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken, terwijl onze hersenen daar helemaal... Lees meer »
Welk boek is jouw must-read?
Welk boek is jouw must-read? Onderstaand de leestips van Lourens Magazine. Wilt u kans maken op één van de onderstaande boeken? Meedoen... Lees meer »
Als iemand die je lief is dementie heeft
Dementie is een van de meest voorkomende ziektes in Nederland. Het is een ‘stille epidemie’, want gek genoeg praten mensen zelden over wat... Lees meer »
Welk boek wil jij mee ìn je koffer?
LEESTIPS Uitwaaien & slapen in een mooi hotel Wakker worden op een Waddeneiland, aan de mooie Belgische en Nederlandse kust, aan een rivier... Lees meer »
Zó op tafel en onweerstaanbaar lekker
De succesvolle Britse foodblogger Ella Mills bewijst met haar nieuwe kookboek Deliciously Ella Snel & Makkelijk hoe simpel het is om plantaardig... Lees meer »
In gesprek met Cécile Ickenroth
In maart van 2020 verscheen Date met een derde, de debuutroman van Cécile Ickenroth (1967). In juli was het boek reeds aan een tweede druk... Lees meer »
Loyale klant kiest ook online voor de lokale boekhandel
In de eerste coronagolf zag boekensite Libris.nl, vertegenwoordiger van meer dan 180 zelfstandige boekhandels, het aantal bezorgbestellingen... Lees meer »
Lees het Lourens Magazine en maak kans
Lees het Lourens Magazine en maak kans op één van de onderstaande boeken. Heb jij het Lourens Magazine herfst & winter 2020/2021 al helemaal... Lees meer »
Moonsisters Lieke en Jetteke van Lexmond brengen na groot succes nieuwe editie ‘Moon Calendar’ uit
De 2021 editie is tevens vertaald naar Engels en is vanaf vandaag voor Amerika en Canada exclusief verkrijgbaar bij GOOP.com, het befaamde... Lees meer »
Nederland steekt massaal de barbecue aan
Champagne voor Jord Althuizen! In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen... Lees meer »
Uit liefde ontstaan
Niets zorgt voor zo’n sterk fundament als houden van. Dat bewijst Avila Reizen, ontstaan omdat twee jonge mensen verliefd werden en niet... Lees meer »
Bij twijfel hard zingen
Sopraan Francis van Broekhuizen is een personality in de muziekwereld. Operahuizen en regisseurs werken graag met haar samen, niet alleen... Lees meer »
‘Natan is mijn leven’
Een toevallige samenloop van omstandigheden maakte dat Édouard Vermeulen, van origine binnenhuisarchitect, couturier werd. Nu viert hij... Lees meer »
De kunst van het epoxionisme
Het begon allemaal met een zelfgemaakte olifant aan de rand van zijn zwembad in Florida. Daarna wilde zijn hele Amerikaanse kennissenkring... Lees meer »
Maatwerk & experiment
In een wereld vol massaproductie richt modeontwerper Rosalie Key zich bewust op het tegenovergestelde: maatwerk. Vanuit haar Rotterdamse... Lees meer »
Groot geworden door klein te blijven
Freek Fidder, eigenaar van Fidder slapen in Woerden en de Hästens stores Den Haag en Rotterdam helpt met zijn jarenlange ervaring klanten... Lees meer »
Zwart goud met een oranje tintje
Het wordt gezien als een ware delicatesse. Om de smaak zo puur mogelijk te houden, eet je het direct vanaf de muis van je gebalde vuist.... Lees meer »
Je brein weer in balans
In de snelle maatschappij waarin we leven krijgt ons brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken, terwijl onze hersenen daar helemaal... Lees meer »
Sterren service in de bergen
De Nederlander Michel Wichman runt al jaren het populaire Hotel Spitzhorn in het Zwitserse Saanen-Gstaad. De hotelier in hart en nieren... Lees meer »
Van Villa Kakelbont tot Harley-Davidson
Voormalig uitgever van Lourens J.C. Magazine Roy Dijs woont al jaren in Spanje. Tijdens een wandeling in de Haarlemmerhout blikt hij terug... Lees meer »