Foodplaza langs de snelweg

Een tankshop die samenwerkt met een luxe restaurant. Dat gebeurt in het vernieuwde Avia-tankstation langs snelweg A1 bij Deurningen. Niek Weghorst van Avia en Willem Dankers van Dorset ontwikkelden het Foodplaza-concept met een ruime keuken en een counter met uiteenlopende verse producten, maaltijden, fruit, delicatessen en een snoeperij. Het concept is gebaseerd op verse producten en gerechten met veel variatie, smaak en uiteraard kwaliteit.

Klanten kunnen bijvoorbeeld vers gemaakte pasta, lasagne, hete kip of kalfswangetjes bestellen. Uiteraard is er ook een grote variatie aan broodjes. Daarnaast behoort een biologische cappuccino met een warme muffin tot de mogelijkheden. Veel van de gerechten worden letterlijk langs de snelweg bereid in de foodplaza. De koks in de keuken van Dorset zelf verzorgen alle voorbereidingen. Alle gerechten staan ook als ‘take-a-way’ op de kaart om thuis van te genieten.

Naar het overzicht